Поради

Як купити дитяче взуття в Інтернеті

Як купити дитяче взуття в Інтернеті

Всі батьки бажають що б їхня малеча виглядала стильно. При цьому матеріали повинні бути якісні, а ціни помірні. Важливий елемент стилю – взуття. Це батьки розуміють тоді,  коли малюк починає бігати. То що ж варто знати матусям та татусям про дитяче взуття?

 

Основи вибору

До вибору взуття для малечі потрібно поставитися серйозно та прискіпливо. Поганий товар може деформувати ніжку, що призведе до жахливих проблем у майбутньому (плоскостопість та сколіоз). Тому є декілька критеріїв вибору взуття для самих маленьких:

– зручність;

– правильний розмір;

– натуральний матеріал.

Перша порада молодим батькам: – не потрібно купляти декілька пар на один сезон, з думкою про те, що вони послужать і наступного року. До 7 років ніжка росте і набирає по декілька сантиметрів у рік. Тому, все що було впору цього сезону у наступному може бути вже маленьке. Розмір має відповідати стопі, тоді ніжка розвиватиметься правильно. Враховуйте думку вашого чада, адже саме йому носити обновку.

Уникайте туфель з вузьким носочком. Пальчики повинні вільно рухатися.

Головне у матеріалі з якого пошите взуття – натуральність. Тканина чи шкіра повинна «дихати», устілка вбирати вологу, носочок не тиснути, а п’ятка зафіксувати. Чобітки чи туфельки мають бути легкі на вагу. Тяжка обув швидко втомлює ногу.

Також якісне дитяче взуття не може бути значно дешевшим ніж для дорослих. Зекономити допоможе Інтернет-магазин та різних акції та знижки.

 

Рекомендації для батьків

Дитячі лікарі радять купувати перші черевички після того, як дитятко самостійно стоїть на ногах протягом 10 хвилин. Це, частіше всього, відбувається не раніше ніж в один рік. Раніше травмувати ніжку взуттям не бажано. З хорошим взуттям дитина починає впевненіше себе відчувати та швидше вчиться ходити. Обувати крихітку, що робить свої перші кроки слід не довше ніж на дві години у день. Цього часу достатньо, що б немовля звикало до змін. Варто також знати, купувати такий товар потрібно з запасом. Чобіток чи туфелька має бути дещо довша (максимум сантиметр) за крихітну ніжку. Це стосується не тільки зимового взуття, де буде грубий носочок, а і літнього, коли через набряки ніжка збільшується. Обов’язково виміряйте ширину стопи. Не купуйте вузьке взуття з надією на те, що воно розійдеться. Адже доки воно розійдеться, ніжка стовідсотково виросте.

Краще всього купувати взуття на липучках. З таким аксесуаром малюка буде швидше взувати та легше роззувати. Окрім цього ви самі зможете контролювати ширину для стопи.

Окрім цього, товар повинен подобатися малюку. В негарному взутті буде нецікаво ходити, тому прислухайтесь до його думки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль
В тему

Останні матеріали