Поради

Що подарувати подрузі на день народження? Перелік практичних та потрібних подарунків

Що подарувати подрузі на день народження? Перелік практичних та потрібних подарунків

День народження подруги – дуже важлива подія. В це свято хочеться порадувати близьку людину чимось особливим.

 

Подарунок має бути корисним та недорогим. Але що саме купити? Мало кому подобаються фотопортрети, які згодом вицвітають у шафі та бездушні сертифікати, термін яких стікає так швидко… А ще так тяжко вгадати з розміром одягу чи маркою косметики... Але є презенти, яким точно обрадується ваша подруга. Обирати їх дуже просто та зручно.

 

Посуд – це не банально

Подарунок, який стовідсотково оцінить подруга – посуд! Красиві тарілки, вишукані сервізи та оригінальні столові набори сподобаються кожній дівчині. Обирати краще посуд, який підійде до речей, які вже має ваша подруга. Намагайтеся дотримуватися одного стилю. Якщо колега віддає перевагу кришталю – купуйте скло; любить квіткові візерунки – шукайте прибори з ідентичним малюнком.

Відмінним сюрпризом стануть бокали для вина, шампанського. До цього подарунку можна додати і саму пляшку. Стакани та стопочки краще відразу брати набором по 12-18 штук, адже зазвичай, за столом збираються великі компанії. Теж саме стосується вилок, ножів та ложок. Гарним подарунком стане хлібниця, піднос, графин на воду чи вино. Можна подарувати великі салатні миски.

 

Кухонне приладдя

Якщо ваша знайома любить куховарити та готувати десерти – їй знадобиться тортівниця, піали для морозива. Потрібний та милий подаруночок – сільничка та перечниця. Можна також купити баночки для цукру, чаю та кави. Для тих, хто любить готувати у печі підійдуть горщики, форми для випікання. Душевним та приємним подарунком стане кулінарна книга. Ваша колега обожнює походи – оберіть для неї термос та лотки, що герметично закриваються.

 

Побутові радощі

Якщо ваша подруга не потребує посуду – купіть скатертину. Дорогі та вишукані рушнички також знадобляться у кожному домі. Справжня господарка буде в захваті і від оригінального фартушка зі смішним написом. Доповнити цей подарунок можна кухонними рукавичками.

Гарно доповнить інтер’єр у домі ваза. Це дуже потрібний подарунок, особливо на свята. Подруга обрадується і таким презентам як горщики для вазонів. Краще обирайте горщики з глини. Можна відразу купити декілька підвазонників різних розмірів.

 

Симпатичні аксесуари

Ще один подарунок з яким не виникне проблем при покупці – парасолька. Різнобарв’я та ціна влаштує всіх. А такий сюрприз зігріватиме вашу подругу у найбільш похмуру погоду. До парасольки можна підібрати красивий шарф або хустинку. Завершить цей ряд симпатична сумочка, до якої варто підібрати гаманець. Ваша подруга народилася взимку? Чому б не порадувати її теплими рукавичками, шапкою чи навушниками?

 

Кращі друзі жінок – ювеліри

Бажаєте щось дорожче? Зайдіть у ювелірний магазин. Кожна дівчина обожнює біжутерію та прикраси. Тут можна підібрати оригінальний кулон, симпатичний браслет, ланцюжок, вишуканий перстень, красиві сережки чи стильну брошку. Якщо ваша знайома має пірсинг – купіть їй нові сережки. Приємним презентом буде годинник.

 

Милі дрібнички

Хочете подарувати щось миле та не дороге? Підберіть м’яку подушку. Такий сюрприз кращий та більш практичний ні ж іграшка. Гарним презентом стане теплий, модний плед. Унікальним та душевним подарунком буде альбом для фотографій. Не менш потрібна річ у житті кожної жінки – косметичка.

Подруга – фанат спорту? Купіть їй вагу. Хоче доглядати за своїм волоссям? Їй сподобається плойка та вирівнювач.

 

Одяг без розміру

Підібрати одяг набагато складніше. Та є речі, купуючи які не потрібно знати розмір подруги та почуття стилю. Наприклад піжама або нічна сорочка. В пригоді стануть халат та домашні тапки. До речі, рукавички та шапка – також з цієї серії.

Влітку звертайте увагу на модні парео, бейси та панамки. Легко підібрати сонцезахисні окуляри та пляжну сумку.

Ваша подруга фанат? Чому б не порадувати її футболкою з принтом, зробленою на замовлення.

Обираючи подарунки намагайтесь думати про людину, якій вони призначені. Тоді презент буде не тільки корисним, а і красивим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль
В тему