Поради

Як просто заговорити воду в домашніх умовах

Як просто заговорити воду в домашніх умовах

Вода – основа життя, це знають всі.

Але про те, що вода зберігає інформацію, відомо небагатьом, а це, між іншим, відкриває дуже великі можливості для втілення самих різних цілей. В основному це те, що стосується зміни психологічного стану людини і впливу на її долю – в цьому плані вода дійсно здатна на багато що. Про те, як робити воду воістину чарівною, читайте в цій статті.

Для початку – вода вбирає інформацію: слова, звуки, почуття, атмосферу. Вона пам'ятає всі обставини, тому може повідомити як щось приємне, так і щось жахливе. Залежно від того, спостерігачем чого вона стала.

  1. Для того, щоб заговорити воду на позитивні зміни в житті, потрібно взяти склянку чистої холодної води, поставити її на ліву руку і накрити правою долонею. Тут і починається таємничий і важливий процес. Заговорювати можна по-різному: підійде і молитва, і ваша власна промова, в якій ви просите воду подарувати вам все те, що вам потрібно. Також можна попросити воду про позбавлення від чогось негативного, наприклад, хвороби або безгрошів'я. Але куди краще, звичайно, просити, наприклад, здоров'я або грошей.
  2. Заговорену воду треба пити в спокійній обстановці невеликими ковтками, а зберігати – в спокійному місці. Дуже важливо, щоб під час зберігання вода не «набралася» сторонньої негативної енергетики, тому не можна лаятися на кухні, вимовляти нецензурні слова і навіть думати про погане.
  3. Також можна заговорювати воду для квітів: поливаючи такою водою ваші рослини, ви можете бути впевнені в тому, що вони отримують і харчування, і любов. А, наприклад, умивання такою водою (і тим більше купання) подарують вам спокій і ніжність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, вода, цікаво знати, Поради
В тему