Поради

Три прості способи посилити лібідо

Три прості способи посилити лібідо

Сексуальний потяг може знижуватися під дією абсолютно різних факторів: від стресу на роботі до хронічних захворювань. Якщо ви відчуваєте, що стаєте байдужими до занять любов’ю, і вам це не подобається, є кілька способів посилити лібідо.

Розподіляйте домашні обов'язки порівну

За даними дослідження Національного інституту статистики, жінки витрачають на домашні справи 26,5 годин щотижня, в той час як чоловіки 14. Якщо ви приходите втомлена з роботи, а після цього вичищаєте квартиру до блиску, не дивно, що на секс не залишається ні бажання, ні енергії. Витрачайте на прибирання будинку однакову кількість часу з партнером, і результат не змусить себе довго чекати.

Змініть спосіб контрацепції

Протизаплідні препарати можуть провокувати зниження лібідо і навіть дискомфорт під час статевого акту. Якщо ви помітили, що проблеми в ліжку виникли після прийому певних медикаментів, проконсультуйтеся з гінекологом і підберіть інші таблетки. Інший варіант - скористайтеся презервативами.

Урізноманітніть спільне дозвілля

Рутина у всіх сферах життя рано чи пізно набридає. Навіть якщо перегляд улюбленого серіалу з піцою удвох - ваш улюблений п’ятничний ритуал, спробуйте хоча б раз змінити звичку: влаштуйте велопрогулянку вечірнім містом, пограйте в настільну гру або сходіть на концерт. Ви здивуєтеся, скільки нових емоцій і бажань дарує одна несподівана подія.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, жінки, чоловіки, стосунки
В тему