Поради

У жінок цих знаків Зодіаку будуть багаті чоловіки

У жінок цих знаків Зодіаку будуть багаті чоловіки

Можливо, чоловіки вважають жінок меркантильними, але для слабкої статі заможний чоловік - це можливість не замислюватися про хліб насущний, бути впевненою у завтрашньому дні і займатися тим, чим подобається, не думаючи виключно про заробіток.

Астрологи стверджують, що у представниць чотирьох знаків з дванадцяти куди більше шансів не тільки зустріти багатія, але і окільцювати його.

Близнюки

Перед жінкою, народженою під цим знаком, встоїть рідкісний чоловік. Їх вміння зрозуміти, відчути і розділити інтереси партнера приверне тих, кого не цікавить просто красива картинка. Дами-Близнюки вміють бути звабливими, загадковими і привертати до себе увагу, але і коханий чоловік без турботи у них не залишиться.

Леви

Ці царственні особи не на кожного звернуть свій погляд. Так що навіть самому чудовому чоловікові з солідним рахунком в банку доведеться постаратися, щоб домогтися прихильності. Виграють обоє: дама отримає впевненість у завтрашньому дні, кавалер - чарівну, неординарну, хоча часом і надто вимогливу подругу життя.

Тельці

Вони розважливі - в тому сенсі, що реалістично дивляться на життя, вміють передбачати і стратегічно прораховувати правильну поведінку, віддані близьким. Так що допоможуть не тільки зберегти, а й примножити зароблене. Але обманювати або ображати Тельців не рекомендується: вони принципові - помилок не прощають і другого шансу не дають.

Козероги

Представниці цього знаку самі домагаються багато чого. І хочуть бачити поруч із собою рівного в усіх сенсах. Вони не стануть самостверджуватися за чужий рахунок, але і до себе зневажливого ставлення не потерплять. При цьому Козероги жіночої статі демонструють виключно щирі почуття, ніколи не приховуючи емоції у відносинах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, стосунки, кохання, чоловіки, жінки
В тему

Останні матеріали