Відео

Що подивитися у березні: африканські пристрасті, вампіри у сучасному світі та апокаліпсис (відео)

Що подивитися у березні: африканські пристрасті, вампіри у сучасному світі та апокаліпсис (відео)

В березні 2019  відразу кілька фільмів присвячені жінкам, які дають сто очок вперед чоловікам своєю силою духу, самовідданістю і здібностями.

Вдова

Трилер, 1 березня

Героїня Кейт Бекінсейл - Джорджія Уеллс втратила в авіакатастрофі чоловіка. Причому, це сталося в той день, коли вони повинні були відзначити річницю свого весілля. Згодом вона змирилася з втратою, але одного разу побачила новини про військові заворушеннях в Конго, де в сюжеті промайнув її чоловік, якого якийсь чорношкірий з автоматом в руках заарештовує. Тоді Джорджія відправляється в Африку, щоб знайти його і в процесі цих пошуків вона безліч разів зіткнеться з погрозами і їй доведеться повоювати проти місцевих бунтівників.

 

А тепер - апокаліпсис

Комедія, 10 березня

Легка еротична комедія про четвірку друзів, які живуть від вечірки до вечірки - маса дрібних інтрижок, куріння трави і життєвої нудьги. Але одного разу одного з головних героїв Улісса починають відвідувати дивні видіння - то до нього приходить людина, схожа на нього, і каже, що світ вже ніколи не буде колишнім. Або він взагалі бачить чудовисько - чи то інопланетянина, то чи плід своєї уяви. Ось він і вирішує розібратися, у нього дійсно прокинулися надздібності і він може бачити майбутнє або все це наслідки надмірного куріння трави.

Милі ошуканки: Перфекціоністка

Детектив, мелодрама, 20 березня

Серіал є спін-оффом іншого, дуже успішного серіалу «Милі ошуканки», який виходить з 2010 по 2017 рік. Обидва вони були зняті за мотивами бестселерів американської письменниці Сари Шепард. А в головній ролі і там і тут знялася Саша Пітерс. Незважаючи на те, що їй всього лише 23 роки, у неї вже досить об'ємна фільмографія , оскільки зніматися вона почала ще в шість років і стала серіальної зіркою ще будучи дитиною отримавши ряд премій. А одна з найвідоміших її робіт - дівчинка Енді, хвора на рак, яку вона зіграла в серіалі «Доктор Хаус». Ну а доросло. зоряною роллю для неї стала робота в «Милих ошуканках».

Сюжет нового серіалу полягає в тому, що у населення невеликого містечка Бикон Хейтс просто маніакальне прагнення бути бездоганними. Але саме це і призводить до того, що в місті відбувається вбивство. Після того, як починається розслідування цього злочину з'ясовується, що все населення лицемірно настільки, що бездоганність цього містечка просто маска.

Чим ми зайняті в тіні

Комедія, 27 березня

Цей серіал є своєрідним рімейком повнометражного фільму Тайка Вайтіті «Реальні упирі», який зібрав масу нагород і номінацій найавторитетніших кінофестивалів - від Санденс до Берлінале. Серіал, як і ця картина, зняті в стилі псевдодокументалістика. Його головні герої вампіри живуть вже кілька сотень років, але вони ніяк не можуть прижитися в сучасному світі - мобільні телефони, інтернет, можливість замовити їжу по телефону у них викликає не те, щоб паніку, але вводить в стан ступору. Вийшла досить цікава історія про те, як типу реальні вампіри дали добро людині з камерою зняти сюжет про їх життя і підготовці до найбільшого балу для всієї нечисті.

Провідник

Фантастика, драма, 31 березня

У головної героїні цього серіалу Кессі Бішоп є дар, який жахливо їй докучає, і вона б із задоволенням від нього позбулася. Але тільки це неможливо. Вона бачить і спілкується з мертвими, які самі до неї приходять для того, щоб вона допомогла їм завершити якісь важливі незакінчені справи. Бажання допомагати кожному з них у неї немає, але все так влаштовано, що хоче вона того чи ні, але допомога все одно доводиться надавати. Знаючи про її здібності до неї звертається її давній друг - детектив Том Хакетт, який зі своїм напарником, колишнім агентом ФБР Деміеном Асанте розслідує вбивства. Частково сюжет цього серіалу нагадує російсько-український серіал зроблений у жанрі ретро-детективу «Анна-детектив». Різниця тільки в тому, що дія «Провідника» відбуваються в наші дні і в Британії, а не в царській Росії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Світ
В тему