Критичні помилки при варінні пюре: пояснення шеф-кухаря
Британський шеф-кухар Маркус Ворінг назвав критичні помилки при приготуванні картопляного пюре.
Про це повідомляє Birmingham Live.
- Перша помилка, за словами експерта, - нарізування картоплі на різні за розміром шматки. Ворінг підкреслив, що однаковий розмір шматочків має вирішальне значення, оскільки в протилежному випадку існує ризик переварити більш дрібні шматочки. Через це страва вийде водянистою і несмачною.
- Інша поширена помилка - варіння картоплі на занадто сильному вогні. За словами шеф-кухаря, варити шматочки потрібно в підсоленій воді на невеликому вогні.
Якщо ігнорувати цю пораду, ззовні пюре буде переварено ще до того, як буде готова «середина», що негативно відіб'ється на консистенції страви.
- Після закінчення варіння необхідно злити воду з каструлі і дати пюре «відпочити» протягом п'яти хвилин. Ворінг також зазначив, що в страву можна додати вершкове масло, сир і зелень за смаком.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Як перевірити яйця на свіжість
4 Квітня 2024
Рак грудей може «ховатися» навіть за висипанням на шкірі
19 Березня 2024
Чому волосся стає рідким і чи можна зупинити його посивіння?
26 Лютого 2024
Що у домі забувають чистити під час прибирання
24 Лютого 2024
Догляд за монстерою: що треба знати
7 Січня 2024
Чому потрібно їсти інжир
6 Січня 2024