Британський шеф-кухар Маркус Ворінг назвав критичні помилки при приготуванні картопляного пюре.
Про це повідомляє Birmingham Live.
- Перша помилка, за словами експерта, - нарізування картоплі на різні за розміром шматки. Ворінг підкреслив, що однаковий розмір шматочків має вирішальне значення, оскільки в протилежному випадку існує ризик переварити більш дрібні шматочки. Через це страва вийде водянистою і несмачною.
- Інша поширена помилка - варіння картоплі на занадто сильному вогні. За словами шеф-кухаря, варити шматочки потрібно в підсоленій воді на невеликому вогні.
Якщо ігнорувати цю пораду, ззовні пюре буде переварено ще до того, як буде готова «середина», що негативно відіб'ється на консистенції страви.
- Після закінчення варіння необхідно злити воду з каструлі і дати пюре «відпочити» протягом п'яти хвилин. Ворінг також зазначив, що в страву можна додати вершкове масло, сир і зелень за смаком.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Чому люди стають залежні від горілки, і чи всі можуть вилікуватися?
17 Листопада 2025
Як контролювати свій тиск, щоб не було інсульту?
5 Серпня 2025
Ботулізм: чому звичні продукти раптом стають отруйними?
25 Липня 2025
Як спека впливає на наші серце й судини
9 Липня 2025
«Тільки поїм – зразу печія і гірка відрижка. Чому?»
3 Червня 2025
Які стелі найкращі для квартири
20 Травня 2025
Реклама







