Поради

Б’юті-секрети Періс Хілтон

Б’юті-секрети Періс Хілтон

 

Найзнаменитіша блондинка світу Періс Хілтон поділилася своїми б'юті-секретами.

 

Ретельний догляд за шкірою

Найголовніша порада, яку Періс Хілтон дає всім своїм фанатам, – уникати прямих сонячних променів. Сонце негативно позначається на стані шкіри і провокує її раннє старіння. Тому ретельний догляд за шкірою – один з ключових моментів для Періс. Зірка щотижня, щоб не трапилося, відвідує власного косметолога в Беверлі Хіллс. Періс Хілтон може дозволити собі найдорожчу косметику, і вона користується такою можливістю. Світська левиця послуговується кремами від La Mer і La Prairie. Також знаменита блондинка цінує засоби від SkinCeuticals, які на 90% складаються зі стовбурових клітин.

 

Макіяж

Як і будь-яка жінка, Періс цінує декоративну косметику. Її must-have на кожен день – це тіні від Chanel і блиск для губ. Улюблена тональна база – Luminous Silk від Armani, улюблені рум'яна – Orgasm від Nars. Для світських раутів Періс постійно використовує накладні вії і чорну підводку.

 

Догляд за волоссям

У догляді за волоссям голлівудська зірка віддає перевагу професійній марці Kerastase. Особливо їй подобаються їхні маски для волосся.

 

Власний запах

Періс цінує парфуми і сама їх створює. Ароматних флаконів з ім'ям Paris Hilton 16 штук! Їм і віддає свою перевагу світська левиця. До слова, запахи від Періс Хілтон досить вдало продаються у всьому світі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Зірковий style
В тему