Поради

Як заробити на декоративному милі

Як заробити на декоративному милі

Зважаючи на величезні можливості продаж і реклами через Інтернет та інші електронні засоби, все більше українців вдаються до ремісництва. Виявляється, заснувати власну справу можна вдома і без значних фінансових владань. Одним із доступних варіантів є виготовлення та торгівля декоративним милом.

Як наголошують експерти, ця справа вельми вигідна для домогосподарок із фантазією. Декоративне мило ручної роботи – це воістину шедевр не тільки красивий, але й корисний. Його виготовлення стало досить модним і прибутковим хобі, оскільки цей бізнес передбачає політ фантазії та ріст творчого потенціалу, який нічим не обмежений.

Подібне виробництво вимагає мінімум витрат. Не треба ні спеціального приміщення, ні хімікатів або дорогих компонентів. Готувати декоративне мило можна в домашніх умовах на своїй кухні. Найголовніший компонент – це будь-яке мило без запаху, а решта залежить тільки від вашої фантазії. Зазвичай у мило задля красивого зовнішнього вигляду і привабливого запаху додають натуральні компоненти, зокрема ароматичні масла, каву, трави, фруктові соки, чай, шоколад і таке інше.

Формою для декоративного мила може слугувати все, що завгодно – від пластикового стаканчика з-під йогурту до дитячих формочок для пісочних витворів. Тобто, як бачимо, витрати для бізнесу є мінімальними. Крім того, хто думає, що для продажу мила потрібно буде висновок санепідемстанції та інші папірці, той помиляється. Це декоративне мило, тобто не призначене для миття. Тому виробництво не потребує численних дозволів.

Щоби почати творчий процес з виготовлення декоративного мила, спочатку потрібно розтопити мильну основу на водяній бані. І вже потім туди додавати все, що душа забажає. Потім готову продукцію варто розкласти в формочки і дати охолонути. Форму ліпше попередньо змастити ароматизованою олією, щоб мило легко могло відійти від країв. Затим мило потрібно красиво упакувати. Ото й увесь виробничий процес.

Наостанок зазначимо, що декоративне мило цілком легко продати. Якщо правити адекватну ціну, то проблем зі збутом на сьогодні немає. Скажімо, середня ціна 100-грамового шматка мила – близько 80-100 гривень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, Власна справа
В тему