В центрі уваги

Холодильні вітрини для магазинів: створення сучасного та безпечного простору

Холодильні вітрини для магазинів: створення сучасного та безпечного простору

Як ефективно організувати та відобразити асортимент охолоджених продуктів перед покупцями? Оптимальне рішення – це холодильні вітрини для магазинів. Ця техніка допомагає красиво та компактно зберігати їжу та напої відповідно до санітарних вимог. Це допомагає стимулювати продажі та підвищує дохідність бізнесу. 

Які бувають холодильні вітрини?

Інтернет-магазин HOLD пропонує великий асортимент обладнання для роздрібних та гуртових магазинів і закладів громадського харчування. У каталозі компанії ви знайдете холодильні вітрини, які відрізняються за призначенням:

  • для м’яса – забезпечують оптимальну температуру та вологість для продукції, яка швидко псується; 
  • для піци – мають спеціальні контейнери для зберігання інгредієнтів та приготування страви перед гостями; 
  • для риби – дозволяють зберігати продукти в охолодженому вигляді з льодом або замороженою; 
  • кондитерські – мають достатню кількість поличок та підсвітку для гарного оформлення вітрини.

Також у наявності є універсальні моделі, які підходять для зберігання будь-яких продуктів чи напоїв. Відповідно до типу фронтального скла існують холодильники з пневмопідйомом, відкидні та вітрини самообслуговування. За температурним режимом виділяють нейтральне обладнання для зберігання при кімнатній температурі, морозильні, теплові та середньотемпературні камери.

Переваги холодильних вітрин від HOLD 

Холодильні вітрини українського, данського та китайського виробництва виготовляються з урахуванням міжнародних вимог та стандартів. Представлена в асортименті техніка відзначається енергоефективністю, безпечністю для харчових продуктів та високою якістю матеріалів.

Сучасні системи охолодження з вбудованим або виносним агрегатом гарантують рівномірну температуру всередині вітрини. Обладнання має сучасний та естетичний дизайн, який привертає увагу покупців та чудово вписується у загальний стиль магазину.

HOLD пропонує широкий вибір холодильних вітрин для різних потреб. На сайті магазину ви зможете знайти оптимальний за розміром та характеристиками варіант за конкурентоспроможною ціною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Бізнес, Україна, магазин
В тему

Останні матеріали