Люди

І все-таки, Пономарьов і Яремчук – пара?

І все-таки, Пономарьов і Яремчук – пара?

Відомий український співак Олександр Пономарьов прокоментував свої стосунки з донькою народного артиста Назарія Яремчука – молодою, але вже відомою виконавицею Марією Яремчук, пише Експрес.

Останнім часом йому активно приписують роман зі спокусливою 24-річною співачкою Марічкою Яремчук. Нещодавно артист й сам підлив масла у вогонь: "Ми разом. А чого мені заперечувати? Мені Марічка подобається і як жінка, і як співачка", – сказав Пономарьов.  

Однак в новому інтерв'ю для Viva.ua Олександр таки вирішив спростувати всі чутки: «Ніякого роману з Машею немає. Це був вдалий першоквітневий жарт. Виявляється, він досі на слуху. Я дуже дорожу дружбою з Машею, ми знайомі багато років. Наша дуетна пісня «Недозволено» й зараз дуже популярна", – заявив Пономарьов.  

 

Нагадаємо, Марія була підопічною Олександра на вокальному шоу "Голос країни-2". А Сашко Пономарьов залишається одним із найбажаніших холостяків України.

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему

Останні матеріали