28 Грудня 2019
Новини

Коридор затемнень: правила виживання 

Коридор затемнень: правила виживання 

Нещодавно відбулося останнє сонячне затемнення у 2019 році. Саме воно розпочало так званий коридор затемнень, який продовжиться у прийдешньому 2020 році.

Що таке коридор затемнень? Це фактично період між двома затемненнями — місячним та сонячним. Традиційно цей період триває близько двох тижнів і впливає на людей не гірше, ніж ретроградний Меркурій. Хоча, звісно, якщо ви у такі речі, не вірите, то це вас не зачепить. У 2020 матимемо аж три коридори затемнень, а це трішки більше, ніж зазвичай. У першому з них ми перебуваємо, а завершиться він 10 січня, коли відбудеться місячне затемнення.

 Під час місячного затемнення можлива зустріч з несвідомим. Наше підсвідомі бажання не можуть говорити із нами словами, проте іноді передає послання через сни та знаки, на які ми звертаємо увагу. Тому пам’ятайте про те під час проходження коридору затемнень.

До того під час місячного затемнення будуть озвучуватися питання контролю та влади. У зоні ризику можуть опинитися будь-які партнерські стосунки, адже затемнення «перевірятиме» їх на міцність саме питанням головування в парі.

Також коридор затемнень підведе своєрідну межу нашої діяльності протягом останніх двох років. Тому коридор затемнень — це хороший час для підсумків. Це своєрідний тест — слабак ви чи переможець. Бо під час періоду затемнень можуть вилізти, мов незагоєні рани, труднощі, невиконані справи та перевірка на зрілість і відповідальність у будь-яких справах.

З погляду астрології, затемнення — це шанс «перекодувати» своє майбутнє на чимало років уперед. Але, оскільки, це енергетично нестабільний період, то частина людей, особливо метеозалежних, можуть відчувати незрозумілу тривогу, дискомфорт, загострення хронічних хвороб.

 Коридор затемнень: правила підготовки

Вкотре нагадаю, що найбільший вплив на тіло і психіку людини відбувається, під час затемнень, за три дні до і після них. Тому потрібно потурбуватися про наступні аспекти життя:

Розвантажте серцево-судинну систему. Також вживайте більше фруктів та овочів, уникайте важкої та масної їжі. Приділіть увагу прогулянкам на свіжому повітрі, уникайте стресів.

Унормуйте свій сон та не допускайте депресивних станів. Медитуйте, займайтеся йогою та духовними практиками. Вам допоможуть і афірмації — короткі та влучні фрази, наприклад, про те, що ви зі всім впораєтеся.

Попри затяжний період свят, не зловживайте шкідливими звичками та будь-якими залежностями. Корисно зайняти очищеням організму, у тому числі та інформаційним.

Мрійте щодуху. Так само, як і під час важливих точок колеса року, наприклад, сонцестоянь чи затемнень, нового місяця чи повного місяця, слід візуалізувати свої бажання. Але слід бажати правильно — чим сильніше ви уявляєте, те, що бажаєте, тим зростає ймовірність, що ваше бажання збудеться. Так ви даєте своєрідний сигнал Всесвіту, що готові до реалізації бажання.

Коридор затемнень: що категорично заборонено і що варто робити:

  • Конфліктувати та з’ясовувати стосунки. З биттям тарілок зачекайте кілька тижнів.
  •  Плануйте ваші справи, але розпочніть їх краще після періоду коридору затемнень
  •  Намагайтесь думати позитивно і тоді у вас все вийде.

 

Олена Кузьмич, кандидат філологічних наук, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, затемнення
В тему