Поради

Як стати екстрасенсом: 3 способи

Як стати екстрасенсом: 3 способи

Екстрасенси - люди з незвичайними здібностями, справжні супермени, які можуть, як здається, все.

Але що це - вроджений дар чи те, що можна розвинути самостійно? Будемо розбиратися.

Існує гіпотеза, що екстрасенсорні здібності закладені в кожному з нас, просто комусь пощастило відкрити їх в ранньому дитинстві і він йде з даром по життю, усвідомлюючи свої таланти, а комусь так і не довелося побачити свою унікальність. У будь-якому випадку, це говорить про те, що ми можемо і повинні розвивати свої екстрасенсорні здібності. Але як?

Можна знайти вчителя. Це, звичайно, ідеальний варіант. Але труднощі можуть виникнути вже на етапі пошуку: як зрозуміти, що ваш гуру - точно хороший учитель? А якщо в його компетентності сумнівів немає, то швидше за все, уроки такого майстра коштують чимало. Тому найбільш прийнятним варіантом буде все ж почати займатися самостійно. Ми вибрали три найефективніші способи прокачати свої екстрасенсорні здібності:

Спосіб № 1

Класична медитація. Потрібно сісти зручніше і закрити очі. Нехай ніщо не відволікає вас від концентрації на самому собі - і на порожнечі всередині вас. Вам в голову почнуть приходити думки - постарайтеся згадати їх потім, щоб проаналізувати: ймовірно, якісь з них дуже цінні і містять важливу інформацію про ваше майбутнє, сьогодення або минуле. Коли цей етап вже буде освоєний, ви можете задавати конкретне питання і в медитації ловити потрібну інформаційну хвилю, вливатися в потрібний потік. Якщо ви досягнете успіху в цьому методі, ви зможете дізнаватися взагалі все, що захочете.

Спосіб № 2

Візьміть кілька гральних карт і покладіть їх перед собою на столі сорочками вгору. Потім попросіть когось перетасувати карти, або перемішайте самі, так, щоб ви не знали, де яка карта. Потім постарайтеся зрозуміти, де яка карта, що не підглядаючи. Ви повинні використовувати своє «третє око», яке бачить крізь перешкоди. Спочатку це буде здаватися неможливим, але з часом ви виявите, що «бачите» колір і візерунки карти, хоча вона лежить «обличчям вниз».

Спосіб № 3

Для нього вам знадобиться прозорий предмет: ваза або проста пляшка. Подумки задайте собі питання і, вдивляючись в скло, шукайте образи, які стануть відповіддю. Спочатку ви не побачите нічого, але з часом і практикою ви навчитеся бачити те, про що ви запитували і що хотіли дізнатися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, містика, поради астролога
В тему