28 Грудня 2019
Новини

У Луцьку через опади постійні потопи в багатоповерхівці

У Луцьку через опади постійні потопи в багатоповерхівці

У Луцьку затоплює під великих опадів багатоповерхівку на вулиці Дружби Народів, 11.

Мешканці одного з будинків вже протягом року черпають воду відрами, - пишуть "Волинські новини".

Максим Шпіндовський, який мешкає за адресою бульвар Дружби Народів 11, каже – сам 4 роки тому працював у житлово-комунальному господарстві. То ж знає, що у ЖКП № 2, яке опікується під’їздом, роботи багато завжди. Проте чоловік каже – терпіти більше несила. Після опадів знову затопило під’їзд і коридори квартир.

«Тече з 7-го поверху. Тече щоразу, коли дощ. Сильніший дощ – тече з 9-го. І в мене, і з 9-го», - додає Максим Шпіндовський.

Наближаються новорічно-різдвяні свята, проте Максиму і його сусідам не до цього –виносити з коридорів воду доводиться відрами. У під’їзді – сиро, волого на стінах, на стелі і на підлозі. Килимки при вході в квартири мокрі наскрізь.

«Почув дзвінок – вийшов, а коврик весь плаває. Якби не коврик – було б по всій квартирі. Вода через поріг аж іде. Воно розбухає – і двері не закриваються, - каже мешканець будинку Сергій.

Максим додає, що у ЖКП № 2 через постійні підтоплення звертався мінімум разів 5. Зателефонував комунальникам і цього разу – каже, сплачує за утримання будинку вчасно і не хоче мати постійно проблеми із потопами. 

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, опади
В тему