Життя

Тіла притягають металеві предмети так само, як і звичайний магніт

Тіла притягають металеві предмети  так само, як і звичайний магніт

Унікальна сім’я володіє надприродними здібностями, які сучасна наука пояснити не в змозі. Двоє дітей та бабуся притягають своїми тілами металеві предмети.

– Я багато років пропрацювала на швейній фабриці, – розповідає Євгенія Максимівна. – Приблизно чверть століття тому випадково помітила, що до мене буквально липнуть голки і закрійні ножиці. Чесно кажучи, поставилася до цього відкриття несерйозно. Правда, з’явився новий привід для розваг в компанії друзів. На мене навішували ложки, виделки, ножиці, праски. Дивувалися, але дуже вже надприродним те, що відбувалося, не вважали. Сміялися, жартували, намагалися повторити мої «фокуси», але безуспішно, і на тому все закінчувалося.

Поступово, за сімейними турботами, мій підвищений магнетизм почав відходити на другий план, а незабаром і зовсім забувся. Згадала я про нього, подивившись телепередачу про жінку, на грудях у якої тримаються ложки. Дивилась на неї, а в пам’яті один за іншим спливали власні «трюки». Моє тіло притягує метал приблизно так само, як і звичайний магніт. Якогось дискомфорту, болю, інших відчуттів при цьому я не відчуваю.

До речі, незвичайними можливостями володіють також дочки Євгенії Максимівни Наталя та Тетяна. Примітний факт: спочатку у всіх трьох магнетизм проявлявся приблизно з однаковою інтенсивністю, але через деякий час у Наталі сила тяжіння помітно ослабла.

– Це ще одна загадка, – дивується Євгенія Максимівна. – Можливо, річ у тому, що незадовго до народження другої дитини (Андрійка) з Наталкою сталося щось абсолютно неймовірне: у неї змінився резус-фактор – з позитивного на негативний. Чому – не змогли пояснити навіть досвідчені фахівці. Сказали тільки, що ми зіткнулися з практично унікальним явищем. Ще пояснили, що подібне теоретично можливо – як один з наслідків переливання крові. Але Наталці донорську кров жодного разу не вливали. Ось вам чергове диво: проживши двадцять один рік з одним «резусом», донька раптом з незрозумілих причин «отримала» інший. Коли нам з чоловіком про це розповіли, ми, природно, не повірили, але контрольні аналізи, які вона здавала разів п’ять, всі підтвердили...

Як виявилося, описані вище дива – лише початок у «магнітній» історії сім’ї Пельців. До загального здивування таємничі властивості проявилися й у малюків. Першим їх виявив дідусь Микола Степанович, заради експерименту доклав до грудей Настусі (старшої доньки Наталії) кілька ложок. Предмети немов прилипли. Такі ж здібності продемонстрував і молодший брат дівчинки Андрійко.

– А в мене холодок всередині з’являється! – діловито поділився своїми відчуттями Андрій. – Ложки до мене сильно притягуються, висять, не падають. А іноді слабо тримаються – не знаю, чому так...

Загадкові здібності проявилися й у наймолодшого члена сім’ї: ложка «прилипла» до грудей Ірочки, донечки Тетяни.

Чоловік Наталії – священик отець Олександр – каже, що церква також не може пояснити, чому на тілі деяких людей утримуються металеві предмети. Очевидно, в основі цього феномена лежать деякі особливості організму.

За словами доцента кафедри фізіології та анатомії людини кандидата медичних наук Володимира Гринчука, люди з таким високим біопотенціалом зустрічаються вкрай рідко. Говорити про їх надзвичайні здібності з погляду науки можна лише імовірно. Згідно з однією з гіпотез, у цих людей прискорюються життєві процеси на клітинному рівні (з невідомих нам причин), що, в свою чергу, призводить до сплеску біоенергії організму в цілому.

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Життя
В тему