Життя

Зібралась заміж за шефа, однак незнайомка облила її кислотою

Зібралась заміж за шефа, однак незнайомка облила її кислотою

На Олексія Ігоровича Раїса накинула оком, як тільки влаштувалася на роботу. Ще б пак! Шеф – високий, вродливий, ерудований, з тонким почуттям гумору і взагалі, як називала його про себе Раїса, няшка! Ну, старший за неї на 20 років, але нині це модно – мати папіка або чоловіка, який за віком у батьки годиться. Відсутність обручки на безіменному пальці правої руки свідчила й про те, що шлях до досягнення мети – вільний. Тож молода, красива і дуже енергійна дівчина кинулася завойовувати шефа.

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

– Леоніде Ігоровичу, можна до вас? – постукала якось в двері його кабінету. – В мене тут виникли деякі ідеї з приводу того, як нам залучити нових клієнтів.

– Ну, заходь, – мовив керівник.

– Аню, приготуй нам два горнятка кави, – сказала Раїса, а тоді пояснила керівнику: – У мене серйозні пропозиції, і, думаю, потрібен буде час, аби їх детально обговорити.

У відповідь він лише хмикнув і кивнув секретарці – мовляв, готуй каву. Широким жестом запросив Раїсу до кабінету. Відтоді вона стала частою гостею. Приходила то обговорити новий проєкт, то попросити поради. Привід був завжди. Згодом, окрім роботи, знайшлися й інші теми для обговорення.

– Олексію, ми могли б сьогодні разом пообідати? – запитала одного разу, упустивши по батькові і при цьому лукаво посміхнувшись. – Тут неподалік є одна кафешка. Там так смачно готують!

– Ну, коли я вже став просто Олексієм, то можна, – посміхнувшись, погодився він.

Незабаром Раїса стала коханкою Олексія. Вони часто обідали разом. Їздили в різноманітні відрядження. А ще – проводили разом вечори і вихідні. Олексій був на 20 років старший від Раїси, тож йому лестила увага дівчини. Зрештою, а чому б і ні?

– Іра, він точно мене любить, – розповідала вона найкращій подрузі. – Купив каблучку з діамантом, норкову шубку. А ще – через тиждень ми летимо в Емірати.

– Круто! – відповіла подруга. – Молодець ти, Раїса. Такого грошового мішка захомутала! Дивно, що він досі не одружений.

– Ну, значить, мене чекав, – посміхнулась у відповідь спритниця. – Зрештою, не вірю, що нікого не мав. У молодості точно мали бути всілякі там.

– Ти про що? В якій молодості? – від почутого Ірина аж поперхнулась. – Йому лише 45 років. Він чоловік у розквіті сил!

– Ну, я хотіла сказати в минулому, – виправилась Раїса.

– Все одно дивно, що він досі холостякує, – сказала Ірина. – Тим більше у нього є і посада, і авто, і гроші. До речі, а квартира є? Ти була в нього вдома?

– Звісно, є, – відповіла подруга. – Але я там не була. Він сказав, що робить ремонт. Можливо, хоче, аби все було готове до нашого одруження.

– Він зробив тобі пропозицію?

– Поки ні, але це в майбутньому.

– Ну, як на мене він щось та приховує, – мовила Ірина. – Посуди сама. Ви зустрічаєтесь вже декілька місяців, але він жодного разу не запросив тебе до себе додому. Це значить, що він не хоче цього.

Однак на усі слова подруги Раїса махала рукою. Мовляв, не вигадуй і не накручуй ситуації.

– Повір, все під контролем, – говорила вона подрузі, засмагаючи на одному з пляжів Єгипту.

– Родичка моєї подруги працювала на вашому виробництві головним бухгалтером. Якщо хочеш, то я через неї поцікавлюся твоїм шефом. Точніше його минулим. Раїсо, він точно від тебе щось приховує.

– Не мели дурниць і не сунь носа в моє особисте життя, – твердо відказала Раїса. – І взагалі, чого це ти так цікавишся моїм Льошею?

– Бо мені здається, що він тебе обманює.

– Якщо здається, то перехрестися, – різко сказала Рая і кинула слухавку.

Після відпочинку з коханим минуло два тижні. Останні дні все більше сердилась на Ірину. Річ у тім, що Раїсі здавалось, наче за нею слідкує якась жінка.

– Це все від Іриних нісенітниць, – твердо вирішила Раїса. – Вона наговорила дурниць, а мені тепер верзеться казна-що.

Тим часом в іншому кінці міста Ірина то поривалась набрати номер подруги, то, пригадуючи останню розмову з нею, махала рукою на це. Буквально дві години, тому вона дізналась про те, Олексій давно і надійно одружений. Має дружину та трьох діток. Однак Тамара, його дружина, останній рік була на стажуванні в Німеччині. Тож чоловік, подумала Ірина, і дав слабинку, і розпочав стосунки з Раєю. Його вони ні до чого не зобов’язували, він нічого не пропонував і не обіцяв молодій коханці. Натомість Раїса чекала, що їхні стосунки переростуть в щасливе сімейне життя.

– Раїсо, я маю тобі сказати дещо важливе, – мовила Ірина, все-таки подзвонивши подрузі.

– Не хочу я слухати всілякі дурниці, – тільки й відказала Рая і потім Ірина почула якийсь шум і жахливий крик.

Іра не знала, де саме подруга, хто і чому кричить. Відтак нічим не могла допомогти. І лише наступного дня дізналася, що напередодні Раїса вийшла з салону краси. Прямувала до парковки, де стояло її авто, коли до неї підбігла якась жінка і хлюпнула кислотою в обличчя.

А потім були пластичні операції з відновлення носа, щоки і вуха Раїси. Тривала реабілітація. І марні потуги поліції, яка так і не зуміла встановити, хто була та незнайомка з кислотою. Однак усі колеги Раїси та Олексія, друзі були переконані, що це справа рук його дружини, яка була дуже запальною та емоційною. Про вірогідність цих підозр свідчив і той факт, що після того, що сталось, Олексій Ігоревич звільнився з посади і виїхав з сім’єю з міста. Подейкували, що вони з дружиною переїхали в Німеччину, де їй запропонували солідну посаду в інституті, де вона проходила стажування.

Ксенія Фірковська

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: історія
В тему