12 Липня 2019
Новини

«У цьому була містика»: Дмитро Комаров розповів про знайомство з дружиною-моделлю (фото)

«У цьому була містика»: Дмитро Комаров розповів про знайомство з дружиною-моделлю (фото)

Український телеведучий, автор проекту «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, який цьогоріч у червні таємно оженився з моделлю Олександрою Кучеренко, володаркою титулу «Міс Україна-2016», уперше розповів про їхню доленосну зустріч.

В топовому глянці країни – журналі про селебрітіз Viva!– опублікували романтичні фото недавніх молодят.

За словами Діми, їхнє знайомство із Сашею було дещо містичним: щось незриме їх наче штовхало назустріч одне одному. Познайомилися журналіст-мандрівник та модель на конкурсі краси «Міс Україна-2016», попри те, що Комаров спершу відхрещувався від суддівства на цьому параді вродливих дівчат.

«У нас усе почалося трохи містично. Немов усе йшло до того, щоб я став членом журі на конкурсі «Міс Україна-2016». Я довго намагався відмовитися від участі: не люблю світські заходи. У мене дуже щільний графік, я завантажена людина. Відмовився, але організатори дуже просили. В результаті вирішив піти назустріч і погодився», – згадав ведучий.

Примітно, що сумнівалася з приводу участі в конкурсі й Олександра. При цьому їй судилося надіти корону переможниці, а разом із цим познайомтися з майбутнім чоловіком.

Сьогодні, як зізнався Комаров, між ними немає таємниць, навіть якщо йдеться про небезпечні експедиції ведучого. Досі він навіть батькам розповідав далеко не все про свої екстремальні зйомки.

«Саша перша, з ким я всім ділюся. Про те, як мало не потонув, я не розповів навіть батькам, не хотів їх лякати. А після розмови із Сашею швидко повертаю собі рівновагу. До речі, мої замітки до майбутньої книги Саша теж читає перша. Коли їх зможуть побачити інші читачі, я поки сказати не можу – в моєму графіку рідко виходить виділяти час для книги», – розповів він.

З 21-річною дружиною Комаров знявся в романтичній фотосесії на тлі заходу сонця біля Київського моря.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Фото
В тему