Відео

«Бухий у ж*пу»: у Черкасах прокурор рвався помочитися на дівчат у ресторані (відео)

«Бухий у ж*пу»: у Черкасах прокурор рвався помочитися на дівчат у ресторані (відео)

В одному із черкаських закладів громадського харчування озброєний правоохоронець влаштував п’яний дебош. Розгоряється скандал.

Заступник голови прокуратури Черкаської області Юрій Ковтун влаштував п’яний дебош у черкаському ресторані «Тарас Бульба». Правоохоронець ліз у бійку, розмахував зброєю і намагався помочитися на дівчат, передають «Вісті».

Інцидент стався ще 7 червня, проте відомо про це стало лише у вівторок, 11 червня. Відео неадекватної поведінки прокурора опублікував у Facebook лідер черкаського «Національного корпусу» Дмитро Кухарчук.

«Очманілі від безкарності, бухі в ж*пу прокурори ледь не повбивали відвідувачів черкаського ресторану. У начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних справах ГБР прокуратури Черкаської області Барбаша – день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області Овчаренка, який у п’яному угарі рветься в бій», – написав Кухарчук.

За його словами, у прокурора вдалося відібрати пістолет. «Я поки не отримав відео, де це чмо, діставши свій статевий орган, намагається помочитися на дівчат, але це справа часу. Це виродки, які повинні стояти на варті громадського порядку і розслідувати справи проти злочинців», – додав Кухарчук і закликав народ зібратися біля обласної прокуратури, щоб вимагати відставки Ковтуна і Овчаренка.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, суспільство
В тему

Останні матеріали