20 Січня 2021
Новини

За що жінка не має виправдовуватися: список

За що жінка не має виправдовуватися: список

Сучасне суспільство здається досить вільним лише на перший погляд. Насправді, як і раніше, люди не дуже шанують тих, хто виділяється.

Звісно, можна не звертати увагу на те, що вам кажуть збоку, проте насмішки це завжди неприємно.

Ми склали список речей, які є нормальними й за які вам не потрібно виправдовуватися.

Смартфон в руках у мами

Вважається, що правильна мама повинна стежити за дитиною на майданчику, як кішка за мишкою, а не сидіти в телефоні. Проте в сучасних мам є купа важливих приводів посидіти в інтернеті. Наприклад, пишуть по роботі; вихователь в батьківському чаті щось повідомляє; кур'єр з інтернет-магазину інформує, що замовлення буде через годину тощо.

Варто пам’ятати, що старші діти не потребують такого нагляду, як однорічна дитина.

Красивий одяг для дому

Багато людей звикли красиво вбиратися для сторонніх на вулиці, а вдома ходити в будь-чому. Так це зручніше, але у дзеркало дивитися зайвий раз не хочеться.

Стрижка / фарбування в дорогому салоні

Ніщо так не прикрашає жінку, як щаслива посмішка й усвідомлення власної краси. Тому навіть якщо ви віддасте космічну суму на власну красу, пам’ятайте, що іноді потрібно себе балувати. Це ваше свято, ваші гроші, ваше волосся і ваше життя.

Захист власних прав

Наприклад, коли начальник, з яким не заведено сперечатися, регулярно змушує затримуватися на роботі або працювати у вихідні (без оплати, звичайно), потрібно враховувати власні права, а не терпіти. Він краде ваш час. А робота ж не від слова «рабство», так?

Дорогі речі

Якісний одяг - це не викидання грошей на вітер, а турбота про здоров'я. Наприклад, за кілька років у дорогих, але, головне, теплих чоботях ваші ноги не змерзнуть, а значить, ви заощадили купу грошей на ліки від застуди.

Замовлення клінінгу

Плюньте на всі умовності й замовте клінінг, хоча б раз на місяць. Ваша квартира блищатиме. Коли побачите результат, зрозумієте, що грошей не жаль зовсім, адже порядок буде неймовірний. А час, заощаджений на прибиранні, використайте з користю.

Багато дітей / немає дітей

Складніше, ніж з весіллям, справи йдуть тільки з дітонародженням. Якщо ви не хочете мати дітей, то ви егоїсти. Проте це ваше життя і саме вам вирішувати, чого ви хочете.

Небажання приймати гостей

Будинок - це ваше фортеця, вхід до якої відкритий тільки для найрідніших. Для всіх інших є безліч можливостей зустрітися на нейтральній території, не порушуючи нічиїх кордонів.

Байдужість до стандартів краси

Ідеали жіночої краси постійно змінюються, але нам нав'язливо твердять, що зараз «в нормі», а що ні. Якщо ви відчуваєте себе комфортно в якомусь одязі, з певною зачіскою або з «зайвими» кілограмами, то чому б і ні?

Занадто просте / шикарне весілля

Здавалося б, тільки наречений і наречена можуть вирішити, як їм краще відсвяткувати день створення своєї сім'ї, але ні: злим язикам не догодиш. У питанні весілля взагалі складно догодити громадській думці, тому краще навіть не намагатися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Життя, суспільство
В тему