В центрі уваги

Золоті каблучки з діамантами як можливість самовираження

Золоті каблучки з діамантами як можливість самовираження

Золоте кільце з діамантом — розкішна прикраса, яку заслуговує кожна жінка. Такий камінь ефектно переломлює і відображає промені світла, ненав'язливо даючи відблиски всіх кольорів веселки. Чому варто придбати такий чарівний аксесуар і де розумніше це зробити?

Ідеальні кільця з діамантами за привабливою ціною

Gold.ua — інтернет-магазин, в якому можна купити бездоганні по естетичним характеристикам кільця зі справжніми діамантами, виконані із золота вищої якості. За посиланням gold.ua/products/zolotye-kolca/s-brilliant представлені прикраси різного дизайну. Можна придбати виріб з будь-якого приводу (наприклад, помолвочне або обручки). Каталог зрозумілий на інтуїтивному рівні. При необхідності можна отримати професійну консультацію.

Даний магазин пропонує найприємніші ціни в Україні. При бажанні вдасться придбати відразу кілька ювелірних прикрас. Доставка замовлення може бути виконана в будь-яке потрібне місто. Ця додаткова послуга надається безкоштовно.

Гардероб і кільце з діамантом

З яким одягом носити кільця з діамантами, щоб виглядати стильно і достойно? Тут важливо орієнтуватися не на модні тенденції, а на камінь. Незалежно від стилю створюваного образу, навіть алмаз в один-два карата повинен бути головним, «відтягувати» на себе увагу. З цієї причини "кричущі" луки варто обійти стороною, вони ні в якому разі не поєднуються з діамантом.

Висока якість і скромність — основні критерії, яким повинна відповідати одяг, яка доповнює алмаз. Елегантне однотонне плаття — ідеальний вибір. Чим камінь більше, тим дорожче повинен бути наряд. Дане ювелірний виріб ні в якому разі не можна носити з одягом спортивного стилю.

Також колечко з діамантом можна носити з таким одягом:

  • однотонна блуза і скромна спідниця;
  • класичний діловий костюм;
  • стриманий по дизайну і кольору піджак;
  • жилетка і брюки/спідниця.

При виборі ювелірної прикраси з алмазом потрібно орієнтуватися на чистоту, колір, каратності і огранювання. Неодмінно потрібно попросити у продавця сертифікат.

Правила носіння золотого кільця з діамантом

Навіть найскромніший діамант відрізняється вишуканим видом, неповторним блиском. Такий камінь не терпить конкуренції. До того ж, аксесуарів, які можуть з ним змагатися, вкрай мало. Незалежно від форми кільця з алмазом, його не слід доповнювати виробом з золота або з срібла.

Ось ще кілька важливих правил, яких слід дотримуватися.

  • Дизайн прикраси з діамантом залежить від віку. Витончені, ніжні моделі рекомендовані юним дівчатам. Великі кільця підходять дорослим жінкам.
  • Виріб з алмазом доречно виглядає на будь-якому пальці. Головне, щоб у такого прикраси не було численних «сусідів».
  • Діамант відмінно поєднується тільки з іншими дорогоцінними каменями, що актуально у випадку з помолвочним і обручкою.

Секрети догляду за прикрасою з діамантом

Жіночі каблучки з діамантами вимагають дбайливого догляду, інакше з часом виріб втратить первісну презентабельність. У міру затемнення алмаз потрібно чистити. Для цього підійде медичний спирт, нашатирний спирт, горілка, зубна паста без абразивних частинок. Необхідно на пару секунд занурити виріб в обраний засіб (у випадку з пастою скористатися м'якою щіткою) і потім акуратно витерти м'якою сухою ганчіркою.

Важливо, щоб при виконанні чистки на руках були рукавички. Вода повинна бути теплою, але не гарячою. Якщо ви не впевнені в особистих силах, довіртеся професійного ювеліра. Майстер впорається з таким завданням максимально якісно і швидко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Ювелірні прикраси, краса
В тему