В центрі уваги

Школі у селі Романів придбали телевізори. ФОТО

Школі у селі Романів придбали телевізори. ФОТО

Сучасні телевізори отримала школа у селі Романів Підгайцівської ОТГ у подарунок від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Техніку у навчальний заклад передали депутати Волинської обласної ради Віталій Заремба та Ігор Лех, голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюк і бізнесмен В’ячеслав Разумовський.

«У нашій школі навчається 177 учнів і працює 25 вчителів. Наші учні – розумні і відповідальні, вони знають ціну праці. І добре розуміють, що наполегливе навчання – це їхня робота. Звичайно, завдяки покращенню матеріально-технічної бази ця їхня робота стане легшою і в рази цікавішою», – зауважила директорка навчального закладу Галина Філончук.

Велика заслуга у тому, що школа отримала телевізори – народного депутата Вячеслава Рубльова, який повідомив про прохання керівництва школи у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». До справи долучився і Віталій Заремба, який мешкає у Романові, має тут потужне фермерське господарство та всіляко вболіває за село.

«Люди, які сьогодні до вас приїхали – це люди, які працюють в режимі: ні дня без добрих справ. Впевнений, що це не останній їхній візит в наше село і в нашу школу», – прокоментував Заремба.

Депутат обласної ради Ігор Лех пригадав, що наприкінці минулого тижня у Романові відбулась не менш важлива подія: відкрили дитячий майданчик та волейбольне поле.

«Під час відкриття майданчика я казав, що бачити, скільки в селі дітей і як щиро вони радіють змінам на краще – дуже надихає. Хочеться робити ще більше добрих справ, щоб ви відчували постійну турботу», – зауважив Ігор Лех.

Як запевнив Юрій Семенюк, невдовзі дитячий та волейбольний майданчики буде освітлено, а в перспективі – зону відпочинку розширять і поруч розчистять водойму. Учнів закликав долучатися до розробки ідеї, як саме має виглядати ця територія.

«Сподіваюсь, що з сьогоднішніми подарунками ваші уроки стануть цікавішими, а на майданчиках, які ми днями відкрили, будете мати гарне дозвілля та можливість займатися спортом», – зауважив В’ячеслав Разумовський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, ігор палиця, школа
В тему