В центрі уваги

Топ-5 кавоварок на думку інтернет-користувачів

Топ-5 кавоварок на думку інтернет-користувачів

Проаналізувавши переваги інтернет-користувачів, які обирають кавоварки, експерти прайс-агрегатора E-Katalog визначили п'ятірку найбільш затребуваних моделей. Якщо ви підшукуєте хорошу кавоварку для дому або офісу, рекомендуємо в першу чергу звернути увагу на апарати з даного рейтингу.

Nivona NICR 759

Просунута кавоварка з автоматичним капучинатором, що пропонує користувачеві масу програм (еспресо, лунго, американо, кава крему, капучино, макиато) і можливостей, включаючи програмування власних рецептів. Виділимо режим Aroma Balance System, що допомагає домогтися ідеального аромату і екстракції напою при використанні як меленого, так і зернової кави. Одна з найцікавіших опцій Nivona NICR 759 - можливість віддаленого управління зі смартфона.

Ціна в інтернеті - від 15 600 грн до 20 100 грн.

De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B

Модель De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B працює як з меленим, так і з зерновим кави. Для обробки зерен пристрій обладнано кавомолкою з 13 рівнями помелу. Великий цифровий дисплей і інформативна панель забезпечують зручність вибору програм і управління їх параметрами (включаючи регулювання фортеці і обсягу). До списку інших плюсів агрегату віднесемо можливість одночасного приготування двох порцій, підігрів чашок, вбудований фільтр для води і ефективну систему самоочищення від накипу.

Ціна в інтернеті - від 8 000 грн до 12 700 грн.

Nivona NICR 520

Компактна кавоварка середнього рівня з яскравим сучасним дизайном. Модель має набір з трьох програм (еспресо, американо, капучино), місткою ємністю для води (2,2 л) і напівавтоматичним капучинатором. Кофемолка з різними ступенями помелу дозволяє готувати напій на основі не тільки меленого, а й натуральної кави в зернах. Передбачені можливість приготування двох порцій і підігрів чашок / кофейника.

Ціна в інтернеті - від 9 100 грн до 12 600.

De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.B

Ультракомпактний агрегат з вузьким корпусом, для якого знайдеться місце навіть на заставленій технікою кухні. Зручне сенсорне управління і великий дисплей забезпечують доступ до будь-яких налаштувань в пару натискань. За допомогою кавомашини De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.B можна готувати більш 10 різних кавових напоїв (з меленого або зернової кави), а також програмувати власні рецепти. Автоматичний капучинатор і окремий резервуар для молока позбавлять вас від зайвих клопотів. Вбудований фільтр для води допоможе очистити її від шкідливих домішок.

Ціна в інтернеті - від 15 600 грн до 27 000 грн.

Philips Saeco Lirika One Touch Cappuccino RI 9851

Недорога автоматична кавоварка Philips Saeco Lirika One Touch Cappuccino RI 9851 порадує покупця широким набором попередньо встановлених режимів (класичне еспресо, лунго, лонг блек, капучино, макиато), а також дозволить регулювати масу параметрів напою - від фортеці до температури. Розміщена у верхній частині корпусу кавомолка надає можливість завантаження натурального зернової кави. Завдяки містким резервуарів для води (2,5 л) і кава (500 г) One Touch Cappuccino здатна приготувати без дозаправки до 20 порцій напою.

Ціна в інтернеті - від 9 100 грн до 12 200 грн.

Примітка: дані про вартість кавоварок взяті з порталу порівняння цін E-Katalog, інформація актуальна станом на березень 2020 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кава
В тему