Поради

Як збадьоритися, якщо кава не допомагає

Як збадьоритися, якщо кава не допомагає

Робота, затори, з'ясування стосунків та інші стреси впливають на нашу бадьорість. Хтось не стежить за режимом сну, а комусь важко боротися з сірістю за вікном. Але буває і таке, коли проблему «очей, що закриваються», треба вирішити прямо зараз.

Ось як це зробити це без кави.

З'їжте несолодке

Найчастіше втома обумовлена низьким рівнем цукру в крові. Цей стан може настати не тільки в стані голоду, але і після вживання великої кількості вуглеводів. Здається, що найпростіше підняти рівень цукру - з'їсти щось солодке, але енергія від цукерки з'явиться лише на короткий термін. А ось бутерброд з авокадо, риба, горіхи, яйця, суп із сочевиці, салат зі шпинатом і гіркий шоколад підуть на користь.

Попийте води

Найчастіше спрага маскується під голод, тому важливо постійно пити. Проста склянка води налагодить роботу кишечника, додасть енергії і допоможе заспокоїтися при стресі. Справа в тому, що при нестачі рідини організму починає бракувати енергії.

Прогуляйтеся

Денне світло — це один із факторів, які дозволяють зберігати оптимізм і бадьорість протягом дня. Тільки ми живемо в Україні, де відсутність сонця призводить до недостатності вітаміну D, а дефіцит вітаміну призводить до пасивності і сонливості. Тому восени і взимку особливо важливо вставати раніше, виходити на прогулянку і стежити за рівнем вітаміну D.

Займіться сексом

На думку вчених з Італії, регулярний секс може збільшити «потужність мозку», попутно знижуючи рівень стресу. Як показала МРТ, під час оргазму нейрони в мозку більш активні і використовують більше кисню, що, у свою чергу, забезпечує мозок великою кількістю поживних речовин. Звичайно, можна зайнятися і звичайним спортом, але сексом приємніше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кава, секс, Поради
В тему