Поради

Модний манікюр зірок

Модний манікюр зірок

Хочеш залишатися у тренді? Тоді слідкуй за життям зірок! Голлівудські знаменитості краще за всіх знають, що сьогодні модно.

Стиль Nude

Декілька років поспіль палітра Nude залишається в тренді. І це не дивно, адже ніжні і нейтральні відтінки бежевого, світло-сірого і молочно-рожевого пасують до будь-якого наряду.

Nude подобається Наталі Портман та Ріанні.

Дзеркальний манікюр

Мабуть, один із найпопулярніших манікюрів 2017 року – манікюр із дзеркального пудрою. Він виглядає дещо грайливо, та личитиме хижачці. Мабуть, саме тому такому манікюру віддає перевагу Бейонсе.

Гламурний камуфляж

З першого погляду здається, що такий манікюр поєднується лише з суворою формою та вимагає окремого образу. Проте зірки фарбують свої нігтики у камуфляж, одягають елегантні плаття та виходять на червоні доріжки. Зокрема, такий манікюр полюбляє Мадонна.

Місячний манікюр

«Зворотний» французький манікюр, або Місячний манікюр, замінив класичний. Він особливий тим, що характерна напівкругла дуга розташована біля основи нігтя. Зазвичай, обирають контрастні тони. Такий стиль обирають Меган Фокс та Зої Салдана.

Бите скло

Яскраво і стильно виглядає покриття з дзеркальних осколків. Окрім того, кожний нігтик вийде унікальним. Такі нігтики бачили у Тейлор Свіфт та Селени Гомес.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему