Поради

Червоні тіні лише для сміливих

Червоні тіні лише для сміливих

Нові колекції дивуватимуть модниць нестандартними трендами та сміливими рішеннями. Серед екстравагантних новинок – червоні тіні, які були надзвичайно популярними ще у 90-ті роки.

Практично тридцять років червоний не виходив з тіні, поступаючись менш ефектним тонам. Проте, на показі «Alberta Ferretti» манекенниці знову вражали публіку сліпучим червоним кольором.

3 насичені секрети червоних тіней:

1. Геть хворобливий вигляд

Це дуже агресивний та вибагливий колір, відтак, поводитися з ним потрібно обережно. Тон вліво – тон вправо, – і ви ризикуєте отримати заміть сліпучого макіяжу ефект запалених очей. Не бійтесь яскравих та густих тіней. Пам’ятайте, саме напівпрозоре тушування створює хворобливий вигляд.

2. Червоні тіні працюють лише в злагодженій команді

Наносячи макіяж використовуйте коричневі, бронзові, чорні, сливові відтінки. Не забудьте про кілька шарів густо туші, яка перетворить вії у лапки павучка, – це один тренд сезону осінь-зима 2017.

3. Ваш вірний товариш консилер

Тіні червоної гами лише підкреслять синячки під очима, тому не полінуйтеся і приділіть особливу увагу корекції цієї зони. Для цього використайте консилер для обличчя.

Варто зазначити, що червоний – універсальний, який личитиме як до вечірнього, так і до денного образу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему