Поради

7 фільмів, де головні герої прикидаються сім’єю

7 фільмів, де головні герої прикидаються сім’єю

Чому люди одружуються? Бо кохають один одного? Ні! Герої фільмів з цього списку вважають, що грати роль подружньої пари можна і для інших цілей. Яких?

 

Що може бути краще, ніж провести дві години за класною та душевною романтичною комедією? У цьому списку ви знайдете сім смішних та цікавих фільмів, де головні герої змушені прикидатися сім’єю. Буде смішно та цікаво!

 

«Пригоди у Веґасі» (2008)

Джой та Джек незнайомі. Але їхнє життя розвалюється в один і той самий день. Хлопця звільняє з роботи власний батько, а дівчину прямо перед усіма друзями кидає наречений. Ображена панночка та несерйозний чоловік хочуть забути про проблеми у шаленому Веґасі.

Там їх випадково заселяють у один номер. Вирішивши проблему, молоді люди відправляються разом відпочити. Однак, веселощі виходять за межі розумного і Джой та Джек одружуються. Вранці після гулянки «молодята» домовляються про анулювання шлюбу. Однак на шляху розриву стосунків стають гроші та закон…

Перш ніж розлучитися «щасливі молодята» мають прожити разом півроку…

 

«Сім’я на прокат» (1997)

Кожна дівчинка мріє про повноцінну сім’ю. Однак, батько Зоуї не найкращий приклад тата у світі. Відтак, дитина мріє про родинний затишок та дружність. Бажання крихітки настільки велике та щире, що навіть ангели допомагають їй.

Саме в цей момент багатію та затятому холостяку Сему, для того щоб заключити вигідний контракт доводиться обзавестися сім’єю. Та, як на зло, актори, яких наймає помічник чоловіка, не можуть вжитися в роль люблячої дружини та гарної дитини. Проте, втручаються небесні сили та випадково на порозі Сема опиняються Зоуї та її красуня матуся.

 

«Подружжя Морган в бігах» (2009)

Шлюб Пола та Меріл вже давно розвалився. Люди, які колись шаленіли один від одного, зараз оформляють папери на розлучення. Виною цього став чоловік, який зрадив свою кохану.

В черговий вечір, обговорюючи юридичні деталі по анулюванню шлюбу, Моргани випадково стали свідками страшного вбивства. Щоб врятуватися від бандитів, які полюють на парочку, поліція надає їм захист. Пол та Меріл покидають рідне місто та відправляються у глиб США. Тепер вони прикидатимуться щасливою парою, яка гостює у свої далеких родичів.

Чи допоможе ця пригода Морганам знову віднайти втрачену довіру і почуття?

 

«Пережити Різдво» (2004)

Різдвяні свята – найкраща пора року, адже це подарунки, смачні обіди та душевні розмови з рідними людьми. Але що робити, якщо у тебе немає сім’ї? Мільйонер Дрю Летам вирішив цю проблему дуже просто. Він взяв на прокат родину, яка живе у будинку, де він виріс. Та в цій сім’ї, як і у домі чоловіка, вже давно не вірять у магію Різдва.

Чи зможе контракт, за яким вони зобов’язані грати щасливу родину, насправді принести їм радість? І чи допоможе Дрю весь цей театр знайти те, чого він так прагне?

 

«За бортом» (1987)

Дін – звичайний роботяга, який звик заробляти гроші важкою працею. Він батько-одинак з чотирма некерованими синами. На черговій шабашці чоловік знайомиться з багатійкою із жахливим характером Джоанною. Жінка дивиться на Діна як на пусте місце, а потім ще й викидає його за борт своєї яхти не оплативши роботу.

На цьому історія парочки могла б закінчитись. Але через деякий час чоловік дізнається, що нестерпна Джоанна втратила пам'ять, а лікарі шукають її родичів.

Дін запевняє лікарів, що Джоанна його дружина та забирає її з собою додому. Чи впорається вередлива королева з обов’язками матері та дружини?

 

«Ми – Міллери» (2013)

ізаймається продажем наркотиків. Ця робота приносить непоганий дохід і влаштовує його. Та одного разу він заступається за сусідського хлопця-невдаху, який, водночас, захищав місцеву бродяжку, що втекла з дому. Відбитися від хуліганів не вдається і шантрапа забирає з квартири Девіда всі наркотики та гроші. Тепер чоловік винний босу значну суму. Віддати борг він може лише перевізши з Мексики в США велику партію наркотиків.

Та Девід не зможе самостійно перетнути кордон. В цьому йому допоможуть сусідка-танцівниця, хлопець-невдаха та дівуля, яка втекла з дому. Цій четвірці доведеться стати сім’єю…

 

«Дружина напрокат» (2011)

Є багато способів зняти жінку на одну ніч. Однак Денні користується найоригінальнішим. В той час як інші чоловіки ховають обручки у кишені піджаків, цей холостяк навпаки прикидається хорошим сім’янином. Своїй новій жертві він розповідає про дружину-тирана, яка дивиться на нього, як на порожнє місце.

Однак все міняється, як тільки Денні зустрічає Палмер. Красуня відразу підкорила його серце і чоловік наважується на серйозні стосунки. Та обставини складаються так, що саме того вечора обручка залишилася в кишені холостяка. Коли Палмер бачить перстень, вирішує покинути Денні. А він заявляє, що саме в цей час оформляє розлучення. Тепер Денні має познайомити свою нову пасію з вигаданою дружиною. Роль його жахливої колишньої коханої має зіграти колега по роботі і самотня мати двох дітей Кетрін…

 

Також вам буде цікаво:

7 дівчачих мелодрам, де головні герої прикидаються закоханими

Фільми, в яких дівчина стає красивою

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему