Поради

У що перетворюється жінка без сексу

У що перетворюється жінка без сексу

Відсутність сексу для жінки – небезпечна. Не варто відмовляти собі у тому, що не тільки приємно, але й корисно. Принаймні, так говорять лікарі.

Романтичний, брутальний, екстремальний та випадковий…

Скільки б не ображалася прекрасна половина людства на жарти у свій бік, але правди не приховаєш – відсутність інтимного життя справді згубно впливає на жіночий організм. Аби як у фільмі вас не називали «сухою і бездушною» ознайомтеся, чим загрожує відсутність сексу.

Медики виокремили чотири основні моменти, на які найбільше впливає відсутність інтимного життя.

Депресія

Припиніть переконувати себе, що не маєте настрою і злитеся без причини. Все це безпосередньо пов'язане із близькістю та сексом. Якщо їх немає, то організм не виробляє серотонін (гормони радості). Відтак, жінка почуваєтеся напружено і постійно підвищує голос.

Зниження імунітету

Фізіологи в один голос стверджують: займатися сексом треба не менше двох разів на тиждень і тоді ймовірність захворювань (особливо сезонних) зменшиться на 30%! Імунітет буде стійкішим до вірусів, тому про ГРВІ та грип можете забути.

Проблеми зі шкірою

Придивіться до самотніх уважніше. Вони дуже часто використовують тональний крем, аби приховати недоліки на обличчі. Все тому, що секс стимулює виділення природного колагену, і як результат – шкіра виглядаєте молодшою та набуває пружності, зникають навіть мімічні зморшки.

Низька самооцінка

Трапляється, що навіть у заміжніх із цим є проблеми. Якщо ви добровільно говорите "ні" задоволенню, то потім не дивуйтеся, звідки у вас виникають комплекси. Чому вас не задовольняє відображення у дзеркалі і навіщо вас так часто запитують: "Щось сталося?". Науково доведено, що під час статевого акту жінка відчуває себе по-справжньому щасливою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему