Поради

Каналізаційний люк – дизайнерський елемент?

Каналізаційний люк – дизайнерський елемент?

Ви обожнюєте проводити час у своєму чарівному та красивому саду? Терпеливо обрізаєте кожний кущик та з дбайливістю викладаєте кожен камінчик? Але каналізаційний люк усе зіпсував? Не засмучуйтесь, його можна легко приховати!

 

Головне правило для правильної організації декору вигрібних ям, які потребують частого відкачування, – процес маскування не повинен бути складним. Кришку доведеться знімати часто, тому краще використовувати готові заводські рішення: дизайнерські люки або легкі конструкції з акрилового каменю.

Звичайний люк можна перетворити в унікальний дизайнерський акцент. Головне – щоб верхня частина виробу була абсолютно гладкою, без ребер і видавлених написів. Такі кришки виготовляють із пластику й щільної гуми. На них дуже зручно малювати. Для роботи використайте фарби в балончиках або спеціальні маркери для маскування автомобільних подряпин. Тут усе залежатиме від вашої фантазії. Люк можуть прикрасити візерунки чи навіть герої фільмів.

Вінілові наклейки з ефектом об’єму підійдуть для тих, хто не має художніх нахилів. Обов’язково підберіть стікер з вологостійким захистом. Задекорувати рівний люк вигрібної ями можна звичайною автомобільною вініловою дзеркальною плівкою.

Користуючись балончиком, не забудьте трафарет. Краї зафіксуйте скотчем, а вже після цього фарбуйте. Знімають трафарет після висихання фарби.

Якщо хочете взагалі заховати люк, то можна замаскувати його під клумбу. От тільки рослини на ньому повинні бути у горшках.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім
В тему

Останні матеріали