Поради

7 дівчачих мелодрам, де головні герої прикидаються закоханими

7 дівчачих мелодрам, де головні герої прикидаються закоханими

Скучили за хорошим і романтичний кіно? Пропонуємо список із семи фільмів, в яких головні герої прикидаються закоханими. Ці картини стовідсотково сподобаються дівчатам.

 

Який тип мелодрам найцікавіший? Звичайно той, де молоді люди (часто незнайомці) прикидаються парою! Почувши про таке кіно, глядач відразу розуміє: на нього чекає півтори години романтики, гумору та яскравих вражень!

Пропонуємо подивитися 7 красивих мелодрам, в яких молоді люди прикидаються закоханими.

 

«Наречений напрокат» (2004)

Весілля – радісна подія! Проте лише для тих, хто приходить на це свято з парою. А звістка про одруження меншої сестри стала для Кет справжнім кошмаром. Адже на весіллі буде її колишній бойфренд, з яким дівчина зустрічалася декілька років!

Панянка вирішує скористатися послугами ескорту. Вона наймає не просто симпатичного супутника, а справжнього майстра своєї справи – Ніка. Родина та друзі в захваті від красунчика, з яким приїхала Кет. Можливо і самі «закохані» зможуть розгледіти один в одному половинку серця?

Це красива мелодрама, яка на півтори години перекине вас у світ чуттєвої романтики.

 

«Фальшиве весілля» (2009)

Про те, що весілля може бути вигідною справою відразу здогадалися Дженніфер та Вінс. Він завинив гроші одному із серйозних кримінальних авторитетів. А вона нещодавно вклала кошти у нову квартиру і стала жертвою нещасного випадку. Під час переїзду у дівчини викрали усі речі та меблі. Навіть нормально не познайомившись, молоді люди вирішили одружитися. Однак шлюб буде фіктивним, оскільки «закоханим» потрібні лише гроші та подарунки. Доки триває підготовка до весілля, молодята краще пізнають один одного. Це романтична мелодрама, в якій історія кохання розгоряється лише після весілля.

 

«Портрет досконалості» (1997)

Кейт мріє про підвищення на роботі. Однак їй не світить кар’єрний ріст, доки вона не обзаведеться сім’єю.  А ще дівчина шаленіє від свого колеги Сема. Та вибагливий чоловік цікавиться тільки заміжніми або зарученими жінками…

Все міняється в один момент. Подруга Кейт розповідає колегам, що дівчина готується вийти заміж. В доказ показує фотографії з весілля, де Кейт та Нік відпочивали разом. Дівчина швидко включається у цю небезпечну гру та хвалиться всім своїм «нареченим». Життя героїні налагоджується. Та раптом Нік стає знаменитим і бос хоче познайомитись із женихом Кейт.

Героїня просить малознайомого хлопця зіграти роль її нареченого і, здається, він зовсім не проти. Однак кавалер має свій варіант розвитку подій…

Головні роді дісталися незрівнянним Дженніфер Еністон та Джею Мору. «Портрет досконалості» – красива мелодрама, яка змусить вас забути про депресію.

 

«Заручини жартома» (2013)

Джош та Моллі ненавидять одне одного з дитинства. У цих двох завжди є привід посперечатися та посваритися. Тому, рідні дуже здивувалися, коли дізналися, що ця парочка заручилася…

Насправді ж, між молодими людьми угода. Вони лише прикидаються палко закоханими для того, щоб порадувати помираючого батька Джоша.

Та доки батьки планують весілля, а Моллі приміряє білу сукню, її наречений зустрічається з іншою жінкою…

Як довго парочка буде грати у закоханих і чи не перестараються вони?

Красива мелодрама «Заручини жартома» – мікс гумору та романтики.

 

«Відпустка в наручниках» (2007)

Труді – звичайна дівчина, хоча багато хто б назвав її невдахою. На Різдво красуня збиралася познайомити свою сім’ю із коханим хлопцем. Але кавалер розірвав стосунки просто в переддень свята! Приїхати до родичів без хлопця Труді не може… Що ж робити? Дівчина на межі нервового зриву зважується на божевільний вчинок. Вона викрадає з кафе у якому працює, симпатичного незнайомця і змушує його грати роль свого бойфренда!

Що підштовхне Девіда стати ідеальним кавалером? І чи не вживеться він у свій образ?

Романтичний фільм «Відпустка в наручниках» залишився поза увагою широкої аудиторії. Проте, кожний хто подивиться цю мелодраму, – буде задоволений.

 

«Як вийти заміж за 3 дні» (2010)

Заручини – подія, якої з нетерпінням чекає кожна дівчина. Однак, що робити, якщо коханий все відкладає пропозицію? Добре, що Анна має ірландські корені, адже у цій країні є чудова традиція! Лише у високосний рік, а саме 29 лютого, панянка сама може запропонувати бойфренду одружитися. І кавалер не має права відмовитися!

Однак пригоди в романтичній Ірландії запалять несподівані почуття до іншого чоловіка…

Красива мелодрама «Як вийти заміж за 3 дні» стовідсотково підніме вам настрій на кілька годин.

 

«Пропозиція» (2009)

Маргарет дуже серйозна та сувора начальниця. Про те, що ця жінка – істинне зло найкраще знає її асистент Ендрю. Ось уже декілька років він виконує всі накази цієї відьми. Та несподівано з жінкою стається прикра неприємність. Еміграційна служба має намір викинути Маргарет з країни. Врятувати її від депортації може тільки шлюб. Довго шукати претендента на цю роль красуні не доводиться. Вибір падає на помічника.

Тепер Маргарет разом з «коханим» летить на вихідні до його рідні. Чи довго ця парочка зможе прикидатися щасливою?

Фільм «Пропозиція» – безсумнівно отримує титул «Краща мелодрама». В ній є все для хорошого, дівчачого кіно: інтрига, романтика та гумор.

 

Цього мало? Тоді подивіться фільми, в яких дівчина стає красивою. Хорошого перегляду!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему