Поради

Китаєць винайшов успішний бізнес на українських наречених

Китаєць винайшов успішний бізнес на українських наречених

Кілька років тому Мей Айсі, несподівано для себе самого, отримав небувалу популярність у себе на батьківщині в Китаї, коли виклав у соцмережі фото зі своєю дружиною-українкою. Красива дружина стала запорукою його подальшого професійного успіху.

Звичайний чоловік, Мей Айсі був сином робітників і ніяких особливих успіхів не мав ні в житті, ні у навчанні. Оскільки перспектив на батьківщині для себе він не бачив, вирішив поїхати до України, щоб здобути в нашій державі вищу освіту, спокусившись не надто високою вартістю за навчання.

Перебуваючи в Україні, у віці 28 років, він і зміг завести знайомство із молодою 16-річною україночкою на ім’я Даша. Між молодими людьми спалахнули почуття, які привели їх до одруження. Після цього чоловік зайнявся бізнесом. А після розміщення фото із красунею-дружиною, яке стало мег-популярним в Інтернеті, до Мея почали поступати масові запити від співвітчизників. Чоловіки цікавилися, до можна знайти таку красуню-дружину. Цього вистачило, аби Мей заснував сайт знайомств у Харкові, що має назву Culove Dating Club. Тут заможні чоловіки мають можливість відшукати справжню дружину в Україні. Із цією метою до України Мей періодично направляє групи китайських заможних чоловіків для знайомств із десятками українок. Мей переконує, що на його сайті китайці можуть знайти справжнє кохання і правдиві анкети жінок. Однак послуги сайту вдаряють по кишені і доступні лише заможним чоловікам. Так, один вечір у компанії жінок-українок обходиться потенційним женихам із Китаю приблизно у 10 тисяч доларів. А підбір дівчини VIP-учаснику, яка ідеально підходить під його умови, вартує близько 45 тисяч доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему

Останні матеріали