Поради

Коли не можна пити знеболювальні

Коли не можна пити знеболювальні

Раптовий сильний головний біль може бути ознакою порушення мозкового кровообігу і початку інсульту.

У цій ситуації потрібно кинути всі свої справи і негайно звернутися до лікаря, - йдеться в газеті «Твій портал».

Різкий гострий зубний біль, коли ви їсте або п’єте щось гаряче чи холодне, – це ознака пульпіту, тобто запалення зубної тканини, яке може призвести до випадіння зуба. Відтак одразу записуйтеся на прийом до стоматолога.

Ниючий біль у зап’ясті, який турбує постійно, може бути сигналом про розвиток тунельного синдрому – коли м’язи і сухожилля в зап’ясті набрякають і здавлюють серединний нерв, що веде до оніміння пальців і порушення рухливості кисті. Вам треба звернутися до невропатолога.

Сильний біль у грудях (іноді він віддає під лопатку, в плече або в сонячне сплетіння) може бути ознакою серцевого нападу або інфаркту.

Негайно викликайте «швидку»!

Біль у попереку, за  якого людині важко знайти більш-менш комфортне положення, може бути ознакою запалення нирок, а потім і до зараження крові.

Різкий або тягнучий біль у правій нижній частині  живота може бути симптомом апендициту. Додатково виникають висока температура, нудота або блювота. Якщо вчасно не зробити операції, запалений апендикс може лопнути, що призведе до перитоніту – запалення черевної порожнини, що є смертельно небезпечним станом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: лікування, Здоров'я, таблетки
В тему

Останні матеріали