Поради

Скільки треба спати, аби серце було здоровим

Скільки треба спати, аби серце було здоровим

Ми вже багато разів писали про необхідність боротьби із безсонням, особливо в умовах повітряних тривог і постійних загроз життю. Бо саме сон допомагає серцю не так швидко старіти.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

У Ведах, найдревнішому джерелі священних текстів, дорослій людині рекомендується спати 6 годин. Сон понад цю норму не приносить користі. Ми можемо не погоджуватися з цим твердженням, але на світі є чимало людей, які сплять мало, але міцно, і почуваються сповненими1 енергії.

Дуже важливо лягати спати не пізніше від 11-ї вечора. Бо серце людини якраз із 11-ї вечора і до 1-ї ночі повинно глибоко спати. В інакшому випадку воно швидко втомлюється і старіє.

Важливо для здоров’я серця, з яким настроєм ми збираємося до сну. Здається, це  дрібниця. Але ви ніколи не прокидалися з відчуттям ще більшої втоми, ніж напередодні, коли лягали спати? Ніби й зовсім не спали. Це  тому, що всі  негаразди дня ви понесли із собою в ліжко. Щоб такого не було, даруйте собі перед сном прогулянки на свіжому повітрі, прослуховування мелодійної музики, легкі вправи на розслаблення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я
В тему