Поради

Чому я не подобаюся хлопцям? 7 помилок, яких припускається кожна дівчина

Чому я не подобаюся хлопцям? 7 помилок, яких припускається кожна дівчина

«Чому я не подобаюся хлопцям?» – як часто скромні, красиві та добрі дівчата ставлять собі таке питання? Психологи вважають, що є 7 основних помилок, які відштовхують від тебе хлопців.

 

Не існує рецепту успіху, який би підходив для всіх. Відтак, якими б щирими не були поради подруг, іноді досить важко здобути популярність серед протилежної статі. Проте, психологи вважають, що різні дівчата, які не можуть налагодити особисте життя, припускаються тих самих помилок. Яких?

 

Ти не хочеш сексу

Секс дуже важливий для стосунків. Проте інтим аж ніяк не повинен витісняти почуття. Якщо жінка виходить заміж, щоб відчувати ласку та турботу партнера, то чоловік зв’язує себе шлюбними вузами, в більшості, через те, що хоче стабільності. Зокрема і в ліжку…

Якщо ти постійно граєш у «недорогу», не варто запитувати у подруг: «Чому я не подобаюся хлопцям?». Не слід ставити кавалеру ультиматум: «Секс лише після п’яти побачень». Краще скажи: «Ми зробимо це, коли я буду готова».

 

Твоя скромність трансформується у недоторканість

Скромні дівчата не користуються популярністю у ХХІ столітті. Сьогодні розкутій панянці набагато легше влаштувати особисте життя, аніж скромниці. Проте, тут ворогом виступає не так невинність, як її подача. Потрібно вміти правильно подавати моральність. Є тонка грань між вихованістю і зверхністю. Якщо постійно переступати цю межу, питання: «Чому я не подобаюсь хлопцям» не втратить своєї актуальності. Відмовляй кокетливо, обурюйся грайливо, не дозволяй собі зайвого і при цьому не відмовляйся від звичайних життєвих радостей.

Якщо спрямувати скромність у правильне русло, то вона перетвориться на зброю.

 

Ти мовчазна

Це лише в анекдотах хлопцям не подобаються балакучі дівчата. Звичайно, після десяти років подружнього життя, постійні розмови дружини, ймовірно, втомлюють чоловіка. Проте, на першому побаченні намагайся говорити багато та весело. Хлопці також соромляться. І якщо перший поцілунок вони вважають своєю прерогативою, то вся відповідальність за цікаві теми на першій зустрічі лягає на тендітні плечі дівчини.

Згадай декілька невдалих побачень. Можливо, деякі з них і справді супроводжувалися мовчанкою, а було стільки тем, які можна було б розвинути…

Якщо ти мовчазна, то навіть не варто порушувати тему «Чому я не подобаюся хлопцям».

 

Ти актриса

Одні психологи радять бути ніжною та лагідною. Другі запевняють, що досягти успіху можна тільки, якщо ти перетвориш притаманну твоєму характеру грубість на мужність. Треті впевнені, що завоювати чоловіка можна лише жіночністю.

Насправді ж, підкорювати хлопця потрібно природністю. Як би це не звучало, але в одних дівчат закохуються через невинність, яку вони випромінюють, а інші притягують смачним та влучним нецензурним слівцем.

Для кожного секрет успіху індивідуальний. Головне не прикидатися іншою людиною, адже робота актриси не така вже й легка.

 

Ти повинна інтригувати

В тебе немає хобі та інтересів? Тоді не питай, як зацікавити хлопця. Потрібно знайти справу, у якій станеш справжнім майстром. Можливо ти маєш схильність до танців чи творитимеш кулінарні шедеври. Заінтригуй кавалера розповідями про мандрівки автостопом чи сімейними байками. Головне, щоб наступного разу, жуючи переварені макарони, він згадав, як ти розповідала про те, як востаннє друзі смакували твою лазанью.

Зроби все, аби він говорив про тебе. І дуже постарайся, щоб розповіді були хорошими.

 

Ти ледача

Забезпечувати кохану жінку – абсолютно нормально. Проте, мало який хлопець зацікавиться панянкою, яка ніколи не працювала і не знає ціни грошам. Якщо ти хочеш знайти хорошого чоловіка, то повинна розвиватися. Зазвичай, дівчата, які мають роботу не питають: «Чому я не подобаюся хлопцям».

 

Твої комплекти перекривають переваги

Змиритися з недоліками фігури чи незначними шкідливими звичками нескладно. А от жити з дівчиною, яка постійно жаліється на зайву вагу чи щодня запитує у коханого: «Я товста у цій сукні?» – складно. Психологи стверджують, що ми самі перетворюємо комплекси у нав’язливі проблеми. Оточення не помічає частину наших недоліків, доки ми не вкажемо пальцями на них.

Відтак, багато дівчат соромляться того, на що хлопці навіть не звертають увагу. Звідси з’являється скутість та невпевненість. Постарайся не зациклюватися на своїх недоліках і точно не дозволяй їм взяти верх над перевагами. Якщо ти не надто привабливо виглядаєш у купальнику на пляжі, вражай незнайомців розкішною сукнею на вечірці.

 

Стосунки – дуже складна річ. Але іноді питання «Чому я не подобаюся хлопцям?» зовсім не доречне. Можливо, хтось по-справжньому закоханий у тебе, а ти цього просто не помічаєш?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему