Як зварити м’ятно-яблучне варення?
Хочете здивувати свої гостей смачним та оригінальним варенням? Тоді подайте їм яблучно-м’ятний делікатес.
Що потрібно для м’ятно-яблучного варення:
- 1,5 кг яблук;
- 4 лимона;
- 3-4 гілочки м’яти;
- 0,6 л води;
- 1 кг цукру.
Як приготувати м’ятно-яблучне варення?
- Залийте лимони кип’ятком та залиште їх у воді на п’ять хвилин. Наріжте невеликими шматочками та видаліть насіння. В оригінальному рецепті шкірку лимона залишають. Проте, якщо вам не до смаку гіркота, яку додає страві цедра, вкиньте лише м’якоть.
- Яблука (краще твердіших сортів) очистіть від шкірки та серцевинки. Поріжте на шматочки.
- Лимони залийте водою та варіть протягом 10 хвилин.
- Додайте до лимонів яблука та цукор, варіть ще протягом 30 хвилин.
- Вкиньте в каструлю гілочки м’яти та варіть ще 5 хвилин.
- Вийміть м’яту, а варення закатайте у стерильні банки.
Смачного!
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
«Пробач мені, мамо»
23 Липня 2024
У Луцьку відкрили центр життєстійкості «Fox house»
16 Травня 2024
«Не впізнаєте мене? Я ваша дочка!»
6 Листопада 2023
У Луцьку виступили проти одностатевих партнерств
31 Березня 2023
«До одруження знайомі 9 днів, після одруження разом 70 років»: історія життя подружжя з Волині
20 Лютого 2022
Споювала подругу, щоб хапнути її чоловіка
8 Лютого 2022