Поради

Кращі серіали 2017 року

Кращі серіали 2017 року

Не знаєте, як скоротати довгі та сумні осінні вечори? Тоді пропонуємо подивитися кращі серіали 2017 року.

 

Останній рік був багатий на хороші телесеріали. Публіці запропонували як гострі детективні сюжети, так і легкі сімейні ситкоми. Ми склали для вас список кращих серіалів 2017 року, які ви, ймовірно, пропустили.

 

Рівердейл

Сюжет:

Красуня Бетті Купер уже багато років закохана у сусідського хлопця Арчі Ендрюса. І ось, за підтримки свого кращого друга гея, дівчина вирішує зізнатися Арчі в почуттях. Проте, заповітні слова завадила проказати чарівна незнайомка, яка прив’язала погляд хлопця до себе…

Вероника Лодж щойно приїхала у Рівердейл. У Нью-Йорку вона входила до еліти школи і її не надто турбувала доля оточуючих. Однак, тут, у маленькому містечку, вона готова працювати над своєю кармою. Відтак, вирішує не заважати милій Бетті завойовувати серце Арчі. Але місцева красуня Шеріл Блоссом, яка нещодавно втратила брата-близнюка при загадкових обставинах, влізає у цей трикутник…

Чому варто дивитися серіал:

Тут є все, що потрібно хорошому, детективному та молодіжному серіалу: шокуюча таємниця, невинне кохання, підступні зради. Різноманіттям герої заворожують та манять у свій світ глядача з першої серії. Чого варті лише рудоволоса бестія Шеріл чи вічно похмурий Джагхед?!

Перший сезон складається з 13 епізодів. «Рівердейл» продовжили на другий сезон, який стартує у жовтні 2017 року.

 

Великий куш

Сюжет:

Альбі, Чарлі та Біллі – невдахи. Хлопці крутяться з усіх сил, проте, не можуть досягти успіху. Втомившись бути лузерами, вони беруться за просту і прибуткову справу. Однак, замість декількох тисяч доларів, які мали викрасти друзі, вони забирають сотню золотих злитків. Здавалося б, афера вдалася! Та трійка опиняється під прицілом всюдисущого об’єктиву. Тепер за хлопцями ганяється все місто…

Чи не виявиться цей куш завеликим для них?

Чому варто дивитися серіал:

Телешоу зняте по однойменному фільмі Гая Річі «Великий куш». Серіал – унікальна суміш гумору та криміналу. Винятковий комедійний талант проявив Руперт Грінт (Рон Візлі з фільмів про Гаррі Поттера). Захоплюючий сюжет в міру приправлений свіжою іронією та живою сатирою не дозволить заскучати.

Загалом вийшло 10 серій.

 

Все схвачено

Сюжет:

Щовечора Адам повертався з роботи у чистий дім до щасливих дітей. Відтак, коли його дружина Енді вирішила вийти на роботу, чоловік був впевнений, що легко справиться з вихованням дітей. Однак, виявилося, що аби діти були усміхнене та щасливі потрібно прикласти багато зусиль… Чи впорається з такою роботою Адам?

Чому варто дивитися серіал:

Головна роль дісталася Метту Леблану (Джої Тріббіані з серіалу «Друзі»). Відповідно, високоякісна акторська гра – гарантована. Серіал приємно виділяється на фоні інших проектів ненав’язливим гумором. Тут, окрім тривіальної теми, є стандартний американський набір: дружелюбний друг-гей, злегка божевільна самотня матуся та вимоглива вчителька. Шоу відмінно підійде для вечірнього сімейного перегляду.

Вже вийшло 22 серії, кожна тривалістю у 20 хвилин. Варто зазначити, що проект продовжили на другий сезон. Серіал «Все схвачено» вартий титулу «Кращий комедійний серіал».

 

Одного разу вночі

Сюжет:

Насір Хан  звичайний студент. Однієї ночі хлопець взяв таксі батька та направився на вечірку. Дорогою він підбирає незнайомку. Красуня, яку звати Андреа, запрошує хлопця до себе додому. Там парочка приймає наркотики та займається фантастичним сексом. Після чого молоді люди засинають.

А прокинувшись, Насір бачить поряд закривавлений труп нової знайомої. Він покидає місце злочину, а за кілька хвилин, через порушення правил дорожнього руху, його зупиняє поліція. Молодика відправляють у дільницю. І вже там правоохоронці розуміють, що Насір причетний до вбивства Андреа.

Все свідчить проти хлопця. Як він захищатиметься, якщо сам не пам’ятає, що трапилося тієї ночі?

Чому варто дивитися серіал:

Цей проект дивує гостросюжетністю. Передбачити фінал – неможливо. Серіал «Одного разу вночі» знятий у жанрі кримінальної драми. Вийшов один сезон з 8-ми епізодів.

 

Велика маленька брехня

Сюжет:

Містечко на узбережжі моря Монтерей сколихнула страшна новина. На благодійному шкільному балу відбулося вбивство. Жителі нажахані. Місцевих турбує два питання: «Хто жертва?» і «Хто душогуб»? Та про все це згодом…

А зараз, Монтерей радо вітає нову жительку, – Джейн. Ця самотня мати здружується ще з двома жінками. За роковою випадковість, саме ця трійця причетна до гибелі невідомого…

Чому варто дивитися серіал:

На фоні декількох сімей розігруються типові проблеми. Зірки комедійно-драматичного серіалу Різ Візерспун, Ніколь Кідман та Шейлін Вудлі. Проект знятий за бестселером Ліани Моріарті. Вийшло 7 епізодів.

 

Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі

Сюжет:

Тодд Бротцман – невдаха! Його звільнили з роботи, дуже скоро він втратить житло, а ще його підозрюють у вбивстві, яке відбулося при вкрай загадкових обставинах.

Здається гірше не буває…

Аж раптом у квартиру Тодда, через вікно, влазить незнайомець. Це емоційний, нестриманий та яскравий холістичний детектив – Дірк Джентлі. І він впевнений, що Бротцман його асистент.

Невже доля підкинула Тодду виграшний лотерейний білет у образі Дірка Джентлі?

Чому варто дивитися серіал:

Глядачі полюбили серіал завдяки живому гумору та вдалому детективному сюжету, який в міру приправлений фантастикою. Проте, родзинка шоу, – непересічні герої. Тут не тільки злегка божевільний Дірк, а і кіллер Барт, яка вірить, що кожний, кого вона зустрічає повинен померти від її руки та Шалена Трійка, яка складається з чотирьох людей.

Перший сезон зняли на 8 епізодів. Телепроект продовжили і другий сезон серіалу «Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі» вийде в ефір у кінці 2017 року.

 

Мік

Сюжет:

У Мік було безтурботне життя, хоча вона ледь зводила кінці з кінцями. Аж раптом на голову дівчини звалилося відразу три дитини. Під час веселої гулянки багату сестру арештовують. Жінка просить Мік наглянути за її дітлахами. Відтак, на тендітні плечі несерйозної дівчини звалюється важка, відповідальна та дуже цікава робота…

Чи справиться героїня з вихованням трьох розбалуваних монстрів?

Чому варто дивитися серіал:

Публіку приваблює неадекватна тітонька Мік. Її методи виховання смішать та дивують аудиторію. Сценаристи відійшли від шаблонних ідей, відтак, герої далекі від стандартних образів. Тут є добродушна служниця Альба, розпещена Сабріна, самозакоханий Чіп та милий малюк з нахилами нетрадиційної орієнтації Бен.

Перший сезон складався з 17-ти серій. Студія продовжила шоу на другий сезон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему