Поради

Ідеальний макіяж. Основні секрети ідеального макіяжу

Ідеальний макіяж. Основні секрети ідеального макіяжу

Жіноча краса повинна бути природною і натуральною, проте не варто відмовлятися від декоративної косметики взагалі. Але, щоб зробити ідеальний макіяж, важливо дотримуватися певних правил, які допоможуть виконати бездоганний мейк-ап.

 

Дзеркало

Про процес нанесення макіяжу нам відомо дуже багато, а ось ролі дзеркала у цьому процесі зазвичай не надають належного значення. Погане дзеркало може спотворити ваші риси та показати їх під неправильним кутом. Відтак, про ідеальний макіяж можете забути. Найкраще дзеркало  з підсвічуванням (лампи повинні випромінювати холодне, схоже на денне світло). Знайдіть люстерко, яке можна повертати. Так ви зможете оцінити свою роботу з різних кутів. Окрім того, хороше освітлення в кімнаті, де ви зазвичай робите свій щоденний макіяж, також сприяє прекрасному результату.

 

В першу чергу – макіяж очей

Повноцінний мейк-ап слід починати з нанесення декоративних косметичних засобів на повіки (зрозуміло, після відповідної бази). Це дозволить безперешкодно видалити надлишки тіней, закінчивши фарбування очей.

 

Оберіть якісні інструменти

Пензлики для макіяжу бувають круглими або плоскими, великими або маленькими. Кожна жінка сама визначає, що, власне, їй потрібно. Здебільшого обирають: кисть у формі бочки – для пудри, плоску – для нанесення тіней, тонку, щільну і пружну – для підводки очей. Більшість жінок вважають, що звичайні вовняні пензлики анітрохи не гірші від супермодних та брендових. Так, вони дійсно здатні слугувати модниці кілька років і не втрачати своїх хороших якостей. Проте слід не забувати вчасно та правильно чистити їх.

 

При втомі не робіть яскравого макіяжу

Це парадоксально, але яскравий макіяж, зроблений за допомогою великої кількості декоративних засобів, тільки посилить «синдром втомленої особи». Якщо ви і справді відчуваєте втому і це відобразилося на вашому обличчі, вам допоможе тон-флюїд, консилер, прозорі рум’яна кремових тонів та безбарвний зволожуючий блиск для губ чи помада.

 

Хайлайтер

Одвічна істина, про яку пам’ятають мало не всі жінки, – це те, що хайлайтер призначений для нанесення на точки обличчя, що виступають, у внутрішні куточки очей та на дугу підборіддя для створення ефекту природного сяйва. Та професійні візажисти впевнені, його можна застосовувати і в інших зонах. Зокрема, у «трикутнику світла» – від лінії очей і до верхньої губи.

 

Ефект «без макіяжу» досягається ... макіяжем

Багато жінок соромляться виходити на люди без макіяжу, проте для того, щоб вибігти за покупками, не варто наносити яскравий та складний макіяж, який забирає багато часу. Щоб не перестаратися з «природним мейк-апом», достатньо нанести на обличчя легкий тон, підфарбувати брови та вії, а замість помади скористатися блиском з прозорою текстурою світло-рожевого чи тілесного кольору.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему