Поради

Що робити на даху? 6 цікавих ідей

Що робити на даху? 6 цікавих ідей

Чим зайнятися на даху будинку? Ви будете здивовані, дізнавшись про те, як цікаво та корисно можна провести час на «шапці» дому.

 

 

Сюрприз для половинки

Останні промені сонця, що догоряє, схід перших тьмяних зірок на небосхилі і чудова панорама втомленого міста… Романтично, чи не так? Проведіть на даху побачення, яке вразить кохану людину затишністю та оригінальністю.

 

Дах замість солярію

Мрієте про красиву, рівну засмагу без білих ліній? Тоді вам на дах! Якщо вихід на горище багатоповерхівки відкритий – беріть шезлонг, крем та яскравий коктейль з парасолькою і вільно приймайте сонячні ванни.

 

Місто під ногами

Хочете колоритну фотосесію? Швидше на дах! Таке місце – справжня знахідка для тих, хто бажає отримати не лише оригінальні, а й і яскраві світлини. Відмінні фото вийдуть у будь-яку пору року.

 

Круте кіно

Давно не дивилися цікавих серіалів? Тоді запрошуємо на незаконний, карколомний і гостросюжетний багатосерійний фільм! Запасіться попкорном та спостерігайте за насиченим життям людей, вікна яких дивляться на ваш дах.

 

Диво-оранжерея

Пам’ятаєте фільм «Між небом і землею» з Різ Візерспун і Марком Руффалом? В ньому головний герой для коханої дівчини організував на даху дивовижно красиву оранжерею. Чому б і вам посеред кам’яного міста не висадити власного саду?

 

Райський острівок

Бажаєте розслабитися після насиченого робочого дня? Організуйте на даху куточок відпочинку з комфортним диванчиком, мангалом та крихітним холодильником. Прикрасьте територію різнокольоровими лампочками. Таке місце підійде як для тихих романтичних побачень, так і для веселих гулянок з друзями. Це буде своєрідний райський острівок серед моря будинків.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему