Поради

Як виявити подружню зраду: несподівані поради коханки законним дружинам

Як виявити подружню зраду: несподівані поради коханки законним дружинам

Американка, яка жартівливо називає себе «руйнівницею домашнього вогнища», перерахувала головні ознаки, за якими можна розкрити зраду партнера. У список увійшли часті походи в душ і подарунки без приводу.

Про це йдеться у статті Daily Star.

Зірка OnlyFans Емі Каппс розповіла, що вона любить зустрічатися з одруженими чоловіками. При цьому вона призналася, що одного разу сама пережила зраду, тому тепер вона хоче допомогти іншим жінкам і дівчатам.

Передусім Каппс закликала жінок не ігнорувати підозри, які у них виникають.

«Жіноча інтуїція — це найпотужніший інструмент у вашому арсеналі, якщо ви підозрюєте, що щось відбувається, слідуйте своїй інтуїції», — сказала вона.

Якщо партнер раптово стає занадто уважним і дарує подарунки, то це може бути способом загладити провину за зраду. Забудькуватість і відсутність уваги до слів теж може вказувати на невірність.

До ознак зради Каппс віднесла бажання партнера частіше ходити в душ і наносити на себе велику кількість парфуму. Бажання змінити зовнішність до кращого, наприклад, за допомогою походів у спортзал або нової стрижки, також може свідчити про зв'язок на стороні.

«Якщо ваша друга половинка починає всюди ходити зі своїм телефоном, нервово сміється, якщо ви до нього торкаєтеся, і завжди залишає його лицевою стороною вниз, - це яскрава вказівка на те, що вам зраджують», - відзначила.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, шлюб, стосунки
В тему