1 Серпня 2019
Новини

Як коханка військового міністра Путіна стала мільярдершою

Як коханка військового міністра Путіна стала мільярдершою

Видання The Insider оприлюднило розслідування, присвячене тому, як стюардеса завела відносини з Сергієм Шойгу і стала мільярдером за рахунок контрактів з Міністерством надзвичайних ситуацій та Міністерством оборони.

Після публікації статті сайт The Insider припинив роботу через DDоS атаки.

Коханку Шойгу звуть Олена Шебунова. Їх зв'язок з нинішнім міністром оборони почалася ще на початку нульових, коли вона працювала стюардесою спеціального призначення на борту МНС (а Шойгу його очолював) і тривала до 2017 року. Жінка народила йому двох дітей: хлопчика, якому зараз вже 18 років, і дівчинку.

Відразу після того, як у Шойгу з Шебуновой почався роман, вона стала стрімко багатіти і купувати собі дорогі автомобілі. Одна з останніх покупок - Mercedes-Benz GLS 350D 4МАТIС за 6 мільйонів рублей.Судячи по виявленим The Insider штрафам, коханка міністра часто порушує ПДР на Кутузовському проспекті на шляху до своєї квартири на вулиці Академіка Павлова.

Цікавий збіг - ця квартира площею 181 м² дісталася Шебуновой від Андрія Чижика, співвласника АТ "Спеціалізований Забудовник МКСМ", а ця компанія є підрядником МНС.

Крім того, у власності у Шебуновой знаходиться величезний маєток в елітному підмосковному селищі Жуковка. Його ціна - 1,5 мільярда рублів. По сусідству від неї проживають дружні президенту Путіну олігархи Ротенберг.

Крім того, Шебунова стала власницею найдорожчого ресторану (не дарма ж вона відповідала за харчування!) на Мінській вулиці.

Розслідувачі встановили, що астрономічні суми Шебунова заробила на контрактах, укладених зі структурами МНС і Міноборони. Йдеться про мільярди рублів. Наприклад, її фірма отримала 3 мільярди рублів на постачання оздоблювальних матеріалів для зведення військових містечок.

Також інші компанії, пов'язані з Шебуновой, із завидною регулярністю отримують бюджетні гроші. Наприклад, ТОВ «Ліфтові інновації» уклала контракт з московським Центром управління міським майном на суму 60 мільйонів рублів.

У сукупності за той час, поки у Шебуновой був роман з Шойгу, пов'язані з нею компанії заробили на угодах з відомствами як мінімум 6,5 мільярдів рублів. Таким чином, улюблена жінка Шойгу побила рекорд коханки Сердюкова: збиток від дії Васильєвої оцінювався «лише» в 3 млрд.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, міністерство оборони, росія, корупція, росія
В тему