Поради

Які знаки Зодіаку самі нещасні у коханні: пояснення не астрологів, а вчених із Гарварду

Які знаки Зодіаку самі нещасні у коханні: пояснення не астрологів, а вчених із Гарварду

У Гарвардському університеті підрахували, які знаки зодіаку найменш щасливі в особистому житті. Астрологія тут уже ні до чого — досліджувалися лише дані статистики.

Діва

До топ-3 найнещасніших знаків увійшли Діви. Тяжкий характер і тягар відповідальності, який вони беруть на себе, заважають щастю Дів. Незважаючи на образ вічного мученика, Діви здатні на важку і напружену працю — і досягають успіхів якщо не в особистому житті, то у справах.

Рак

Не можуть назвати себе щасливими й Раки. Недовірливість і сумніви у своїх силах заважають їм, а шкідливі звички прилипають легко і важко «відлипають». Вони не можуть керувати людьми і опиняються у підлеглій ролі, в якій не почуваються на своєму місці. Це стосується й сімейного життя.

Риби

Найнещаснішими вважаються Риби. Природжені інтроверти, вони від самоаналізу легко переходять до самокритики та самобичування. Поруч їм потрібна людина, яка б постійно підбадьорювала їх, пропонувала допомогу. Таку споріднену душу вдається знайти рідко, і багато риб, на жаль, приречені на самотність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, вчені, прогноз астрологів
В тему