19 Жовтня 2018
Новини

Пугачова не прощає: яка доля чекає на дітей коханки Галкіна?

Пугачова не прощає: яка доля чекає на дітей коханки Галкіна?

Одна з найодіозніших пар російського шоу-бізнесу, 69-річна співачка Алла Пугачова і 42-річний гуморист Максим Галкін, на межі розриву. Зокрема таку інформацію подають численні ЗМІ.

І якщо раніше публіка обговорювала розрив пари, то тепер чекає відповідних дій від Примадонни.

Так, ще близько двох місяців тому Юлія хвалилася у своєму Instagram про те, що сини Артем і Арсеній хочуть стати футболістами, а дочка Яна має намір піти по стопах матері або співати на сцені. Нині Юлія не ділиться зі своїми шанувальниками планами на майбутнє. Більше того, жінка практично нічого не розповідає про дітей.

Алла та Максим з дітьми

Алла та Максим з дітьми

Подейкують, що Примадонна добереться не тільки до нібито вагітної Юлії, але і до дітей, народжених від футболіста Аршавіна. У своїх колах Алла Борисівна відома як «рішала», яка приймає остаточне рішення – кому бути в російській шоу-бізнесі, а кому плисти за течією далі і чекати свого часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Топалов переплутав тест на вагітність з ложкою

Підписники запідозрили: Барановська боїться за майбутнє, оскільки «Пугачова не прощає таких помилок». Фанати Юлії пишуть в Instagram: «Пугачова не пробачить зради, зоряна кар'єра твоїм дітям закрита», «Згадай, скільки людей не змогло потрапити через Примадонну на естраду», «Тому вони з Кобзоном і боролися постійно – вона вирішувала кому бути, а кому впасти, Кобзон був проти»,«Дітей потрібно захистити від Борисівни, у неї рученята довгі і вона дуже впливова»,«Яке там співати, не кажучи вже про зіркові футбольні клуби».

Юлія Барановська з дітьми

Юлія Барановська з дітьми

Нагадаємо, різні видання пишуть, що пара Галкіна та Пугачової покинула замок під Москвою, перебравшись в столицю. Також подейкують, що сама Пугачова не має наміру розлучатися, а ось Галкін хоче офіційно розірвати відносини. Зазначають, що гуморист на публіці відкрито демонструє своє небажання бути поруч з дружиною.

Роман Максу приписують з російською телеведучею і письменницею Юлією Барановською, яка у липні 2003 року познайомилася з футболістом Андрієм Аршавіним. У цивільному шлюбі Аршавін і Барановська прожили 9 років до квітня 2012 року. Юлія народила трьох дітей.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Монстр: Таїсія Повалій зробила невдалу пластику 

Ймовірніше всього чутки про симпатію Галкіна та Барановської з’явилися після того як актор Дмитро Нагієв опублікував на своїй сторінці в Instagram відео на якому Максим Галкін тримає на плечі екс-дружину Андрія Аршавіна Юлію Барановську.

Максим та Алла почали зустрічатися у 2001 році. На той момент Пугачова ще була в офіційному шлюбі з Філіпом Кіркоровим (розлучилися лише у 2005 році). І лише 23 грудня 2011 року Алла Борисівна вп’яте вийшла заміж за Максима Галкіна. 18 вересня 2013 року у пари, від сурогатної матері, народилася двійня – дочка Єлизавета і син Гаррі. 18 листопада 2017-го вони повінчалися в підмосковному храмі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, алла пугачова, максим галкін
В тему