Поради

Що означає, коли сниться колишня дівчина

Що означає, коли сниться колишня дівчина

У різних сонниках тлумачення сну, де побачили колишню дівчину, відрізнятимуться. Багато нюансів залежать від сюжету, емоцій, які зазнали уві сні. Спробуємо розібратися, що означає таке сновидіння.

До чого сниться колишня дівчина за загальним сонником

Пояснити сновидіння з погляду підсвідомості досить легко. Відносини закінчилися, а почуття залишилися або хлопець важко переживає розлуку, зв'язок перервався раптово, то й відповідна реакція — образ постійно з'являється в нічних мріях.

І тут у сновидінні з'являється як відновлення відносин, так і важкий розрив — сюжети варіюються залежно стану.

Насамперед при тлумаченні важливо згадати, які емоції ви переживали при зустрічі з екс-коханою уві сні, в якій обстановці все трапилося.

Більшість тлумачів сходяться на думці: позитивні відчуття в сновидінні говорять про те, що настав час поставити крапку, подумки відпустити людину.

Секс із екс-подругою говорить про те, що ви прагнете помститися їй, якимось чином самоствердитися. По суті, реалізуєте підсвідоме бажання уві сні, компенсуєте його. Особливо таке тлумачення є актуальним, якщо розрив спровокувала сама дівчина, а ви цього не хотіли.

Нічні мрії можуть викликати негативні відчуття, особливо якщо розрив був важким, несподіваним. Але навіть у такій ситуації трактування може бути позитивним. Тому розберемося в деталях, до чого у снах є екс-подруга.

До чого сниться сон про колишню дівчину за сонником Міллера

Побачили вагітну в сновидінні і тепер переживаєте? Не факт, що насправді вона від вас вагітна, а стосунки доведеться поновлювати. Швидше це знак, що нові стосунки з іншою дівчиною складуться вдало, щасливіше, ніж колишні. Новий зв'язок навіть має шанс перейти на більш серйозний рівень — обраниця незабаром стане дружиною.

Сон про колишню дівчину за сонником Цвєткова

Розшифровка по соннику Цвєткова має позитивне значення. Більшість подібних снів віщує спокій, який настане у житті найближчим часом. Якщо при цьому бачите весілля колишньої коханої, зможете спокійно відпустити її насправді. Завдяки цьому почнете особисте життя з нового аркуша, заново відчуєте магію світлих почуттів вже з іншого. Тому такий сюжет повинен зробити вас впевненішим, надати сил, щоб забути любов, що пішла з якихось причин.

Може це просто сигнал — варто не відмовляти собі у щасті, щоб не пропустити справжню другу половинку лише через спогади.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, розлучення, цікаво знати
В тему

Останні матеріали