Життя

Розлучила старшу сестру з коханим, тоді дізналась, що в нього є коханка

Розлучила старшу сестру з коханим, тоді дізналась, що в нього є коханка

Про весілля Юлі та Романа обидві родини говорили як про подію, до якої вже потрібно починати готуватися. Ще б пак! Адже хлопець зустрічався з дівчиною ще зі шкільних років. Обоє закінчили інститут, мали гарну роботу. А коли через три роки Роман купив квартиру, наступного ж дня зробив пропозицію руки і серця коханій. Вона погодилась – і це був останній день її досі щасливого життя.

– Ти дурепа! – накинулась на неї молодша сестра, Ірина. – Хіба не знаєш, що він давно знається з Галькою. Отією, в якої для всіх чоловіків двері відкриті.

І Юля, замість того, аби хоча б запитати в коханого, чи й справді він був в оселі жінки, про яку говорили, що вона займається проституцією, повірила сестрі. Тим часом Ірина не гаяла ні хвилини.

– Ну ти й дурень, – сказала Роману. – Юлька тебе не любить. Сама казала, що виходить за тебе лише тому, що роки підганяють. Мовляв, скоро 25 років, кавалерів немає, тому і йде за тебе.

– Брешеш, – відповів хлопець. – Я точно знаю, що вона мене любить.

– А що їй лишається? – вдавано здивувалась дівчина. – В її ситуації краще за кого-небудь, аніж сидіти в дівках.

Отак і довела до того, що пара, не з’ясувавши до кінця всього, просто перестала спілкуватися. Юля через декілька днів виїхала до родичів в Італію, а Роман працював з ранку до ночі. Родичі, які так нічого й не зрозуміли, спершу робили спроби їх помирити, та згодом махнули рукою. Мовляв, так то й так.

Тим часом Ірина почала все частіше з’являтися в полі зору хлопця. Вона саме закінчувала четвертий курс інституту і часто приїжджала до нього на роботу, просячи поради, бо ж і Роман навчався на тому ж факультеті. Якось, приїхавши, застала його п’яним. Він щось говорив їй про Юлю, нарікав, що усі жінки однакові. З офісу вони вийшли разом, а вранці наступного дня обоє прокинулись в ліжку, яке Роман вибирав разом з Юлею.

– Що це означає? – розсердився він. – Мало того, що бігаєш за мною, наче цуцик, то ще й в моє ліжко прилізла.

– Ну, не прилізла, а ти сам мене на руках приніс, – усміхнулась Ірина. – До речі, може, хочеш подивитися як це було? На телефоні є відеозапис.

– Єдине, чого я хочу, це щоб ти негайно залишила мою оселю, – твердо мовив Роман. – Чуєш, негайно?

– Ну ні, – відповіла дівчина. – Ти мене спокусив, позбавив невинності, а тепер думаєш прогнати? Точно не вийде.

Далі були сварки, суперечки. Роман їй навіть гроші пропонував, проте, коли через декілька тижнів Ірина показала тест на вагітність, на якому чітко виднілися дві смужки, зрозумів, що відступати нікуди. Весілля було велелюдним, однак якщо молода виглядала по-справжньому щасливою, то молодого можна було пошкодувати – вельми сумний вигляд він мав.

Життя пари було спокійним. Хоча, якщо добре подумати, то яким воно могло бути, коли чоловік вдосвіта мчав на роботу і повертався дуже пізно?! Проте Ірина торжествувала – таки домоглася свого! Відтак готувала різні смаколики, по надцять разів на день писала чоловіку смс-повідомлення, у яких зізнавалась у коханні. Коли народився синочок, який виявився точною копією батька, серце Романа розтануло. Він вставав до малого ночами, з роботи поспішав додому, аби якнайшвидше взяти на руки свій малесенький скарб.

– Синочку мій, – шепотів чоловік. – Як же я тебе люблю!

Ірина раділа – ось воно, омріяне щастя! Вона наче на крилах літала, незважаючи на колючі зауваження Юлі, яка при кожній розмові нагадувала, що на чужому нещасті ніколи не побудуєш щастя. Старша сестра жила в Римі, в Україні після того, що трапилось, не приїжджала ні разу. Однак під тиском батьків час від часу відповідала на дзвінки Ірини.

– Ой, Ірко, ти й сама не знаєш, що зробила на свою голову, – мовила якось Юля. – Кожне зло, навіть найменше, обов’язково буде покараним. Я, дурна, не розібравшись, все лишила і поїхала з України, а ти мало того, що нас посварила, то ще й скористалась ситуацією.

– Ну, не каркай, – відповіла Ірина. – Знайди там собі якогось італійця, і все в тебе буде добре.

– А я й не каркаю, – розсміялась старша сестра. – Просто нагадую тобі, що бумеранг уже в дорозі. І це питання часу, коли ти з ним зустрінешся.

Чи то слова Юлі дійшли до небес, чи то й справді спрацював закон бумерангу, однак якось Ірина, повернувшись додому, почула, що в спальні хтось є. І не просто є, а займається коханням. Влетіла в спальню і… завмерла. Її чоловік кохався з її, з Юлею, найменшою сестрою – Женею.

– Ой права ж була Юлька, – прошепотіла вона, відчувши, як в серце наче ввігнали здоровенного і гострого ножа, а тоді почала кричати до коханців. – Женько, я тебе приб’ю. А тебе, Рома, позбавлю батьківських прав. І ти сина ніколи не побачиш.

Ксенія Фірковська

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кохання, розлучення, Долі
В тему

Останні матеріали