Поради

Ці жінки здатні винести мозок будь-якому чоловіку: астрологи назвали знаки Зодіаку

Ці жінки здатні винести мозок будь-якому чоловіку: астрологи назвали знаки Зодіаку

Деякі дівчата з першого погляду дуже ніжні та вразливі, а насправді готові вивести з себе будь-кого та довести до ручки.

Астрологи назвали кілька знаків зодіаку, під якими народжені жінки, які обожнюють грати на почуттях інших людей.

Риби

На першому місці у сьогоднішньому рейтингу опинилися Риби. Представниці прекрасної статі, народжені під цим знаком зодіаку, зазвичай емоційно холодні. Вони вміло приховують свої почуття, а ще спритніше ухиляються від потенційних обранців, які готові заради них навіть гори звернути.

Водолій

Жінку-Водолія практично неможливо спіймати. Зовсім недавно ви обмінювалися знаками уваги, як вона буквально в одну мить зникла. Вони загадкові дівчата, воліють гратися з чоловіками, тим самим розбурхують у них інтерес і збільшують бажання на зустріч.

Козеріг

Козероги люблять «подзьобати» мозок своєму обранцю, для них це справжня насолода. Щоб уникати конфліктних ситуацій у відносинах з Козерогом та послабити їхню хватку, кавалеру доведеться підлаштовуватися під жінку та відсунути власне «Я» на другий план.

Стрілець

Представниці цього знаку зодіаку дратують чоловіків своєю образливістю. Причому не завжди причини роздратованості Стрільця є очевидними для чоловіків, але це зовсім не робить його невинним. У відносинах з такими дівчатами важливо виявляти особливу чуйність і уважність, щоб зайвий раз не довелося вибачатися невідомо за що.

Скорпіон

Всім відомий складний характер Скорпіонів. Чоловіки вважають жінок, народжених під цим знаком, таємничими та загадковими, що неодмінно інтригує та заворожує їх. Якщо ви потрапили в клешні Скорпіона, будете неодноразово ужалені у найболючіше місце. Однак є і позитивна якість у цього знаку: у любовних справах вони відрізняються вірністю, любов'ю та турботою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, стосунки, поради астролога
В тему