Поради

У чому зустрічати 2022 рік

У чому зустрічати 2022 рік

Попереду Новий рік, і вже дуже хочеться поринути у атмосферу свята. Незабаром відкриються прилавки з ялинковими іграшками, кумедними подарунками, а магазини пропонуватимуть вбрання для зустрічі Нового року. Але що вибрати з такого різноманіття речей?

Як підготуватися

2022 рік йтиме під знаком Голубого (Чорного) Водяного тигра. На сході блакитний колір символізує стихійність та непостійність. Астрологи пророкують у рік Тигра зміни, важливі події та внутрішнє зростання. Переважатиме чоловіча енергія Ян. Люди стануть більш чуйними та врівноваженими.

Зірки будуть прихильними до тих, хто прислухається до своєї інтуїції. Внутрішнє чуття посилиться вже до середини грудня. А отже, і у виборі вбрання краще прислухатися до внутрішнього голосу.

Потрібно спочатку визначитися із місцем проведення заходу. Якщо ви вирішите відзначати свято серед близьких, то можна обійтися без вечірніх суконь. У тому випадку, коли Новий рік святкується за містом, доведеться звернути увагу на гарні теплі светри. Але якщо вас запросили на масштабну вечірку, тоді ви повинні сяяти у всій красі.

Чого не можна одягати

Як би не хотілося наслідувати розмальовку тигра, анімалістичний принт скасовується цього року. Астрологи вважають, що тварина відчуватиме в людині конкурента, а відповідно, не подарує удачі та щастя у новому році.

Також Водяний Тигр поважає одяг з якісних натуральних матеріалів, а от синтетику в новорічну ніч вдягати в жодному разі не можна.

Кольори

Сприятливі кольори для зустрічі 2022 – це всі відтінки синього, бірюзового, блакитного, чорного, коричневого, зеленого, пісочного, золотистого, сріблястого, бронзового.

Експерти в галузі астрології рекомендують вибирати колір, виходячи із запитів на 2022 рік. Наприклад, для досягнення фінансового благополуччя найкраще підійдуть золоті та срібні відтінки, також вони допоможуть заручитися прихильністю Блакитного Тигра. Успіх у кар'єрі притягнуть чорний та синій. А для кохання одягніться у бірюзовий або пісочний. Від надто яскравих відтінків краще зовсім відмовитись.

Сукні

Сукня не повинна бути екстремально короткою - вибирайте середню довжину або максі. При цьому рукави мають бути незвичайної форми: «дзвін» або «ліхтарик». Зверніть увагу на романтичний стиль. Повітряна сукня з органзи, шовку та шифону подарує легкість на весь 2022 рік. Напівпрозорі сукні підкреслять жіночність, сексуальність та крихкість. Сукні асиметричного крою також чудово виглядатимуть у новорічну ніч.

До них підберіть зачіски з низьким або високим пучком. А із прикрас додайте великі сережки. А в сукні-жакеті ви виглядатимете максимально стильно. Такий фасон універсальний, він підійде володаркам будь-яких форм. Ця модель добре виглядатиме в оксамиті.

Взуття

Тигр не приймає шпильок. А ось туфлі на середньому стійкому підборі чудово підійдуть до будь-якого образу. Якщо ви вирішили придбати модель із відкритим мисом, тоді одягаємо таке взуття на босу ногу. Рекомендується віддати перевагу срібному або білому кольору.

Прикраси

Сережки вибирайте як великі, так і ланцюжки-протяжки. Якщо ви хочете одягнути виріб з камінням, краще звернути увагу на натуральні. Їх можна підібрати відповідно до вашого знаку зодіаку. На руки надягніть тонкі браслети. Але пам'ятайте: не потрібно перевантажувати образ! Якщо ви хочете блищати в новому кольє, тоді відмовтеся від великих сережок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: свято, одяг, відпочинок
В тему