3 Грудня 2018
Новини

Як, де і з ким зустрічатимуть Новий рік відомі лучанки

Як, де і з ким зустрічатимуть Новий рік відомі лучанки

Готуватися до Нового року багато хто починає ще за кілька місяців до свята. Й справді, в передсвятковій метушні можна забути чи опустити важливу деталь, а тому краще все спланувати заздалегідь. Особливу увагу підготовці до відзначення Нового року приділять відомі люди, адже їхні обличчя впізнавані, тому вони мають мати бездоганний вигляд, неповторне амплуа на публіці. Проте, багато хто віддає перевагу сімейному затишку та родинному колу.

Завісу таємничості кореспонденту Т1.ua привідкрили відомі луцькі красуні. Вони розповіли, який образ оберуть для зустрічі Нового року та де і з ким його зустрічатимуть.

Голова ГО Інститут волонтерства та громадської співпраці Юлія Євпак:

«Зі стовідсотковою впевненістю можу відповісти - буду в сукні одного з українських дизайнерів. Аксесуари, зачіску тощо - підберу під настрій того дня, але схиляюся до майже класики: нюдового макіяжу, червоної помади та мінімуму прикрас. 2019 рік зустрічатиму з коханим. З місцем ми ще не визначилися».

Юлія Євпак

Відома співачка та викладачка вокалу Галина Конах:

«Я аби 30 грудня зрозуміла, що із купленого таки буде одягнено. Взагалі, образ обираю, керуючись настроєм та імпульсом. У мене новорічна ніч, як завжди, проходить на сцені, тому не факт, що вбрання буде одним, а не змінюватиметься».

Галина Конах

Прес-секретарка голови Волинської ОДА Катерина Павлова:

«Новий рік зазвичай застає мене зненацька. То 31 грудня після роботи біжу на останній потяг до рідних, то за день до поїздки погоджуюся їхати з друзями в засніжені Карпати. Ніколи не стежила за порадами щодо образу саме на Новорічну ніч: ні кольори, ні зачіски, ні макіяж не враховую. Вірю лише в те, що як зустрінеш Новий рік - так його і проживеш. А оскільки я волію весь наступний рік розвиватися, бути індивідуальною особистістю та дивувати - образ мій буде відповідно неочікуваний. Сподіваюся, що зустрічатиму свято з найріднішими людьми в домашній атмосфері. Адже вже виросла зі спонтанних рішень та гучних святкувань».

Катерина Павлова

Директорка магазину «а.Тан by Andre Tan» Ірина Пасічник:

«Зустріч Нового року - це чудовий привід провести час в сімейному колі в романтичній домашній атмосфері з дітьми та коханим чоловіком! Люблю свято зустрічі Нового року: все скрізь світиться, мерехтить, яскраво та святково. До вибору луку звісно ставлюся відповідально, оскільки, я вважаю, що навіть в колі сім`ї у новорічне свято потрібно виглядати відповідно. Оскільки я дотична до української моди, вивчаю тренди кожного сезону і цього року не є виключення. Вже четвертий рік підряд я зустрічатиму Новий рік в сукні від дизайнера Андре Тана. 2019 рік, мабуть, буду зустрічати у сукні в пайєтки. Ця тканина не здає своїх позицій на показах багатьох дизайнерів та своїм блиском бездоганно підходить саме для такого вечора. Блиску забагато не буває, особливо в новорічну ніч. А колір сукні - трішки магічний це - попіл троянди, що є фаворитом серед кольорів осінньо-зимового періоду цього року».

Ірина Пасічник

Режисерка телеканалу «UA: Волинь» Вікторія Поліщук:

«Кожен Новий Рік - це абсолютна імпровізація, як щодо місця зустрічі, так і щодо одягу. Зазвичай, це питання вирішується за декілька днів до свята. Виключенням є лише ті роки, коли працюю ведучою Новорічного корпоративу. Тоді, образ залежить від тематики вечірки, тому, є шанс бути і Снігурочкою і елегантною леді 30-их років. Якщо ж святкую у сімейному чи дружньому колі, просто намагаюсь придбати гарну нову сукню чи інші елемент одягу. До кольорів, орнаментів і стилів, які часто диктують астрологи, ставлюсь скептично».

Вікторія Поліщук

Дружина луцького співака та шоу-мена Тетяна Скулинець:

«Ще не готова відповісти щодо новорічного образу, а зустрічати прихід 2019 року буду однозначно в колі сім'ї, та друзів».

Тетяна Скулинець

Тетяна Скулинець фото 1

Тетяна Скулинець фото 2

Власниця агентства моделей Grace Model House, засновниця Lutsk Fashion Weekend Анна Тріль:

«Зазвичай, Новий рік ми з чоловіком святкуємо вдома у вузькому колі друзів. Думаю цей рік не буде винятком. Звісно одягаємось у святковий одяг. Цього року купувати нову сукню не планую, бо у гардеробі достатньо вишуканих речей. Головне, щоб настрій був святковий та мир у домі й Україні».

Анна Тріль

Журналістка та актриса театру «Гармидер» Ольга Валянік:

«Я ніколи дуже довго не підбираю одяг на події. Зазвичай, обираю наряд під настрій. Новий Рік для мене - звичайне свято, а тому зустрічаю я його в улюблених джинсах, зовсім не новій сукні, в тому, що є зручним та комфортним. Новий Рік зустрічаємо з чоловіком вдома. Якось не сильно до нього готуємося, не ріжемо цілими днями салат, не робимо генерального прибирання. 31 грудня ходимо обідати в кафе, замовляємо суші чи бургери, салати, м'ясо. А вже 00:00 ми зустрічаємо вдома. Хороше кіно, смаколики та вино, собаці купуємо теж ласощі. Тому я не сильно думаю про те, що потрібно обов'язково купувати нову сукню, бо ж це  Новий Рік. Головне настрій, а решта – деталі».

Ольга Валянік

Ольга Валянік фото 1

Прес-секретарка ГК «Континіум», спеціаліст у сфері PR Катерина Дулапчій:

«Минулоріч шила плаття за власним дизайном – блакитно-сталеве. Цьогоріч також розроблятиму сама для себе сукню. Думаю це буде щось на кшталт піджака зміксованого з прозорим шифоном. Конкретного плану на цю новорічну ніч немає, в очікуванні якогось сюрпризу-запрошення».

Катерина Дулапчій

Катерина Дулапчій фото 1

Правозахисниця Яна Чуріна:

«Образ для мене це не основне, головне, щоб у вбранні було комфортно. Переважно обираю речі простого крою та «зручних» для мене кольорів. У Новий рік хочеться додати трохи барвів, тому, це буде щось жовте або зелене, блискуче...Можливо, якась красива сукня, яку я ще не обрала) Взагалі я надаю перевагу зустрічати Новий Рік в колі рідних та друзів, за смачним великим столом. Цього року ще нічого не спланували через шалений темп роботи. Але, я притримуюся думки, що це свято потрібно зустріти гарно, а тому завжди роблю красивий макіяж, зачіску та підбираю вбрання!».

Яна Чуріна

Яна Чуріна фото 1

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему