20 Грудня 2017
Новини

«Не хочу книжку – хочу гаджет»: що подарувати дитині на Новий рік

«Не хочу книжку – хочу гаджет»: що подарувати дитині на Новий рік

Здається, тільки-но Святий Миколай (читайте – батьки, дідусі та бабусі тощо) приніс діткам такі омріяні подарунки під подушку чи на підвіконня, як малеча кинулася писати листи Діду Морозу. Тож які «розумні подарунки» порадують ваших діток, що серйозно цікавляться гаджетами, на Новий рік?

Квадрокоптер (від 1700 грн)

Дітям, які люблять проводити час на вулиці та цікавляться фото- та відеозйомкою

Це невеликий літальний апарат, яким керують зі смартфона або пульта дистанційного керування. Полюбилися підліткам моделі квадрокоптера, оснащені невеликою відеокамерою, що допомагає робити відеозйомку з висоти пташиного польоту і відобразити процес ігор, святкувань та інших розваг на повітрі, якими дітям і підліткам хотілося би похвалитися перед друзями і близькими.

Окуляри віртуальної реальності (від 300 грн)

Для любителів комп’ютерних ігор і прихильників навчання за допомогою смартфона і планшета

Окуляри віртуальної реальності дають можливість переглядати відео або 3D-картинки прямо з телефона, зануритися в яскраві ігрові світи і працювати з навчальними програмами. Гаджет являє собою шолом, у якому фіксується смартфон. За допомогою спеціальних програм екран смартфона розділяється на дві частини, і так досягається технологія об’ємного зображення.

Камера миттєвого друку (вiд 2800 грн)

Підліткам, які люблять селфі із фільтрами

Цей fashion-гаджет допоможе моментально зафіксувати яскраві емоції на фотокартках розміром із кредитну карту. Використання камери можна порівняти зі звичайним фотоапаратом, тільки в процесі зйомки можна встановлювати фільтри і ефекти. Тобто камера друкує фото в красивих кольорах і в унікальному стилі.

Велокомп’ютер (від 900 грн)

Підліткам-велосипедистам

Активну дитину неможливо уявити без велосипеда. І такого прекрасного подарунка – велокомп’ютера. Ці гаджети служать для відображення дати і часу, вимірювання швидкості й відстеження відстаней. Трекери оснащені GPS-модулем, що дозволяє відстежити місцезнаходження велосипедиста, пульсометром, кольоровими дисплеями та завантаженими картами місцевості. Деякі моделі обладнані Bluetooth-модулями й відображають дзвінки та повідомлення з телефона, що гарантує безпеку вашої дитини під час їзди.

Бездротові навушники (від 700 грн)

Для юних меломанів

Сучасні діти без навушників нікуди. І на зміну звичному провідному девайсу прийшли більш зручні, які підключаються до гаджетів за допомогою Bluetooth або Wi-Fi. Вони практичніші, ніж їхні попередники, оскільки дають можливість звільнити кишені, не боячись пошкодити дроти і перехідники.

3D-принтер для друку іграшок (від 10 тис. грн)

Любителям малювання та ліплення

Ще один гаджет, за допомогою якого можна самостійно придумувати і «оживляти» іграшки. В основі його конструкції лежить звичайний 3D-принтер, але дитячу версію істотно убезпечили та полегшили управління. Так, за допомогою встановленої програми на телефоні діти можуть моделювати на базі наявних або створених самостійно шаблонів різні іграшки, прикраси та ін. Як матеріал для друку використовується нетоксичний пластик, тому надруковані іграшки відмінно підійдуть для гри для найменших.

3D-ручка (від 900 грн)

Творчим дітям

Робота 3D-ручки полягає в тому, що сам гаджет, нагріваючи спеціальний пластик, дозволяє займатись об’ємним малюванням. Малювати можна як на папері, так і створюючи об’ємні об’єкти й цілі фігури (квіти, звірятка й ін.). Гаджет особливо корисний тим, що сприяє розвитку просторового мислення та дрібної моторики пальців рук дитини.

Селфі-трипод (від 300 грн)

Юним блогерам і стримерам

Селфі-палиця для багатьох підлітків стала незамінним аксесуаром, завдяки якому вони знімають оригінальні фото і відео, розміщуючи їх у соцмережах. А селф-трипод – це справжній зручний штатив, який дозволяє міцно фіксувати телефон для найкращої зйомки в різних ракурсах.

Розумний робот (від 1500 грн)

Дітям, які цікавляться комп’ютерною технікою

Роботи-трансформери, які так обожнюють хлопчики, вийшли на абсолютно новий рівень. Тепер вони вміють не тільки розважати і перевтілюватись, але і співати, танцювати, розмовляти і навчати. Так, смарт-роботи, в залежності від «начинки», можуть навчати мов, основ програмування (дитина самостійно може закладати програми за допомогою підключення до іграшки через смартфон або за допомогою пульта), а також допоможуть виконувати домашні завдання (в «мозок» гаджета закладені базові матеріали шкільної програми).

Bluetooth-клавіатура (від 800 грн)

Школярам і студентам, які часто працюють з текстовими редакторами

Сучасна програма навчання передбачає багато роботи з комп’ютерами (реферати, конспекти й ін.). Але ж носити із собою постійно ноутбук досить утомливо, а екранна клавіатура планшета не дуже зручна для друку. Тому мрія багатьох підлітків – компактна бездротова Bluetooth-клавіатура, яка підключається до смартфона, перетворюючи його в міні-ноутбук. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали