Поради

ТОП-6 знаків Зодіаку, яких неможливо покохати

ТОП-6 знаків Зодіаку, яких неможливо покохати

Астрологи впевнені, що за зірками можна визначити навіть те, чи буде ваш партнер звинувачувати вас у своїх проблемах.

Будь-які стосунки — це цілий всесвіт, який неможливо зрозуміти всім, крім двох закоханих. Створюючи пару, кожен з нас не завжди може відразу передбачити, як партнер поводитиметься, наприклад, у побуті. Відповідь це питання можуть дати зірки, які знають, яким у відносинах стає кожен знак Зодіаку.

1 Рак

Емоційні та вразливі Раки у стосунках приймають все надто близько до серця. Їх турбує кожен «невірний» погляд і слово, чому вони часто замикаються у собі. Раки не завжди замислюються, що вони також ображають мовчанням свого партнера. З замкненого кола образ можна вийти лише завдяки відвертому діалогу.

2 Риби

Люди, народжені під знаком Риб, дуже мінливі. Часом вони навіть лякають свого партнера тим, що не можуть ухвалити остаточного рішення, особливо якщо у парі Риби чоловік. При цьому вони зовсім не вміють конфліктувати, воліючи розбиратися з труднощами, що виникли самостійно, а перепади настрою навчилися використовувати для реалізації свого творчого потенціалу.

3 Скорпіон

Палкі Скорпіони почуваються найбільш комфортно, якщо їхні стосунки з коханим схожі на пожежу чи поле бою. Вони можуть скандалити, бити посуд і лаятись, а потім так само пристрасно миритися. Крім того, вони завжди слухають своє серце і намагаються перетворити почуття на дії.

4 Овен

Овни розважливі і спокійні, вони звикли вирішувати конфлікти з холодним розумом і можуть поступитися почуттями на користь логіки. Від них не варто очікувати палких зізнань, романтичних промов. Цей знак Зодіаку доводить своє кохання більш матеріальними, фізичними проявами.

5 Терези

Народжені під знаком Терезів ставлять інтереси і бажання партнера вище за свої. Вони готові покласти все, що мають, на вівтар кохання. Справа в тому, що вони завжди бояться когось ненароком засмутити, і часом цей страх буквально з'їдає їх живцем, справляючи сильний вплив на настрій. Глибоко переживати Терези можуть навіть через ті ситуації, які ніяк з ними не пов'язані.

6 Близнюки

Близнюки не люблять просити допомоги та перекладати свої проблеми на коханого/кохану. При цьому вони просто не можуть приховати свого поганого настрою, хоч би як намагалися. Близнюки гостро переживають невдачі, а якщо такі сталися, то вони можуть опосередковано звинуватити в цьому свого партнера, за що потім вибачаться.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, кохання, поради астролога
В тему

Останні матеріали