Поради

Які знаки Зодіаку притягують багатство

Які знаки Зодіаку притягують багатство

Стало відомо, які знаки астрологічного кола притягують гроші. Про це розповіли експерти.

Овни

Якщо ви добре заробляєте і хочете, щоб партнер допомагав примножувати фінанси, то слід звернути увагу на Водоліїв і Терезів. Вони є непоганими помічниками в досягненні багатства. А ось такий союз, як Скорпіон-Овен, швидше за все розориться.

Тельці

Представникам цього астрологічного знака шлюб зі Скорпіонами пророкує грошовий успіх. Також сміливо можна будувати відносини з Водоліями. Але кращими партнерами для Тельців стануть Леви, Стрільці і Овни.

Близнюки

Близнюкам, які хочуть розбагатіти, слід шукати партнера-Лева. Також Козероги, Діви і Тельці поруч із Близнюками зможуть налагодити своє фінансове становище. Скорпіони, навпаки, швидше за повністю збанкрутять Близнюків.

Раки

Представникам цього знаку, щоб стати успішнішими, краще шукати половинку серед вогненних знаків. З Левами, Стрільцями та Овнами справи підуть набагато краще. Також хорошим варіантом може бути союз з Тельцем. Терези теж можуть принести Ракам фінансовий успіх.

Леви

Левам радять пов'язати своє життя з Близнюками. У цьому випадку пара буде в буквальному сенсі притягувати гроші один до одного. Однак Терези і Водолії теж можуть стати корисними партнерами. А ось зі Скорпіонами краще не зв'язуватися, бо вони є страшними марнотратниками.

Діви

Дівам, які жадають багатства, потрібно будувати відносини зі Скорпіонами. Також вдалим буде союз з представниками стихії Вогню. Правда, періоди любові між Дівою і «вогненним» партнером будуть часто змінюватися конфліктами і взаємними претензіями.

Терези

Союз із Терезами приносить фінансовий успіх всім, хто займається підприємництвом і бізнесом. А ось Терезам важче знайти того, хто допоможе примножити багатство. Єдиний підходящий варіант – Стрільці.

Скорпіон

Скорпіони не здатні принести багатства своєму партнеру. Вони «відводять» гроші від представників інших знаків. Відносини зі Скорпіоном не принесуть фінансових проблем тільки «земним» знакам: Тельцям, Дівам і Козерогам. Самим же Скорпіонам краще вступати в союз з представниками стихії Вогню.

Стрілець

Стрільці – знаки, налаштовані на багатство. Їм слід вступати в стосунки з Водоліями або Терезами. Такий союз принесе користь обом сторонам. Козероги і Діви зроблять так, що люди, народжені під знаком Стрільця, ніколи і нічого не потребуватимуть.

Козероги

Козеріг, вибравши в союзники Скорпіона, покладе собі на плечі обов'язок одному забезпечувати обох. І Козеріг з цим прекрасно впорається. Стабільно високі заробітки гарантовані Козерогам тільки в тому випадку, якщо вони зв'яжуть своє життя зі Стрільцями, Овнами або Левами.

Водолії

Для представників цих знаків зодіаку найбільш сприятливим може стати союз зі Стрільцями, Левами і Овнами. Також грошові справи підуть непогано, якщо Водолії зв'яжуть своє життя з Терезами або Тельцями. А ось вступати в союз зі Скорпіонами - собі дорожче.

Риби

На стійке благополуччя Риб найкраще зможуть вплинути Овни. Але характерами Риби з Овнами можуть не зійтися. Чого не скажеш про союз з Козерогами, Дівами або Тельцями. Правда, Риби, які вступили з кимось із цих знаків в союз, ризикують стати утриманцями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, стосунки
В тему