Поради

Які знаки Зодіаку – проти серйозних стосунків

Які знаки Зодіаку – проти серйозних стосунків

Астрологи розповіли, що представникам деяких знаків зодіаку набагато комфортніше вступати в стосунки без зобов'язань. Вони назвали чотири знаки зодіаку, які намагаються уникати чогось серйозного і тривалого.

Овен

Для Овнів відносини без зобов'язань - норма. Через свою приналежність до стихії вогню вони так само швидко закінчують роман, як і починають. Разом з тим, представники цього знаку зодіаку не завжди рубають з плеча: якщо їм подобається партнер, то вони будуть періодично вступати з ним у відносини без будь-якого натяку на щось серйозне.

Близнюки

В силу властивої їм невизначеності Близнюки хапаються за будь-яку можливість добре провести час з вподобаним партнером. У таких поспішних романах їм підвертається чудова нагода задовольнити властиву їм цікавість.

Стрілець

Будучи одним з найбільш вітряних знаків зодіаку, Стрілець шукає стосунки без зобов'язань. Всі, хто намагається посягнути на його свободу, програють. Звичайно, і Стрільці в якийсь момент можуть знайти «свою» людину і стати розсудливими, але поки цього не сталося, вони будуть насолоджуватися легкими відносинами.

Водолій

Водолії люблять проживати життя на максимум і отримувати задоволення від усього, в тому числі легкого флірту. Любителі нових знайомств, вони вважають за краще мати вибір і в той же час підтримувати відносини з уже звичними партнерами. Якщо на горизонті у Водоліїв з’явиться особлива людина, то вона зможе розтопити їх серце, але поки представники цього знаку вибирають відносини без зобов'язань.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему